Account Options

Alkalmazás társkereső. Van élet a Tinder után! 9 randiapp, amit érdemes kipróbálnod

Alkalmazás társkereső koronavírus-járvány miatt nemcsak a baráti találkozókról, hétvégi bulikról és munkahelyi közös ebédekről kellett lemondanunk egy időre, de az ismerkedéseinket is jegelni kellett.

 1. Lépjen kapcsolatba a menyasszony
 2. Egyetlen lakás landshut
 3. Bátky Zoltán
 4. Ezek a legbiztonságosabb társkereső appok ben!

Nincsenek éjszakába nyúló randevúk, kalandos hook-upok, átbeszélgetetett, romantikus vacsorák, az alábbi appok azonban segítenek, ha társaságra vágyunk.

Tinder Tinder Ki ne ismerné a világ talán elsőszámú ismerkedős applikációját? Ki személytelennek, ki egyenesen forradalminak tartotta es megjelenésekor, ám szó jobb megismerése mindenki egyetértett, hogy sajnos alkalmazás társkereső nem sajnos, ez a randizás jövője.

Mindketten úgy döntöttünk, hogy letöltjük a Tindert, és mi lett belőle? Az alkalmazás nélkül valószínűleg sosem találkoztunk volna, és nem vágunk bele ebbe a vad és csodálatos kalandba. Köszönjük, hogy mi és még annyi sok pár világszerte egymásra találhattunk. Örökké hálás leszek érte. Pár randit és néhány kellemes estét követően találkoztam Mirandával.

A külsőségek döntő szerepet játszanak, a Tinder használata esetében pedig ez különösen igaz: egymás után következnek a felhasználókról felugró képek, mi pedig eldönthetjük, hogy az illető tetszik-e, vagy sem. Ezt egyszerűen meg tudjuk tenni a kép balra azaz nemvagy jobbra azaz tetszik húzásával.

photo session társkereső

A profilok leírását sem kell feltétlenül elolvasnunk: ha valaki érdekel minket, a képre kattintással nyílik meg a profil, ahol alkalmazás társkereső sort olvashatunk a másikról — ha egyáltalán írt magáról bármit - illetve jobb esetben az életkorát, és további képeket láthatunk.

Persze meg lehet adni érdeklődési köröket is, mint kedvenc zenéinket, filmjeinket.

Ha pedig jobbra húzunk valakit, az sem jelenti, hogy elkezdhetünk vele ismerkedni. Naponta superlike-olhatunk is valakit, ez esetben az illető mindenképpen látni fogja, hogy kedveltük őt. OkCupid OkCupid Itthon kevésbé ismert, külföldön azonban annál nagyobb felhasználóbázissal rendelkezik az OkCupid alkalmazás.

játék dátuma megismerni

Itt, ellenben a Tinderrel, egy elég hosszú profilt kell kitöltenünk, amelyhez szintén hozzárendelhetjük Instagram profilunkat. A kitöltés során kérdésekre válaszolhatunk, valamint azt is megadhatjuk, hogy milyen választ várunk ugyan ezekre a leendő partnertől.

Így százalékosan mérhető, hogy mennyire illünk össze.

A rovat népszerű cikkei

Ezek a kérdések olyan komolyabb témákat is feszegetnek, mint például a klímaváltozás. Azaz, ez esetben mi vagyunk a kávé, a bageleink pedig többnyire a Facebook ismerőseink ismerőseivel kapcsol minket össze.

meet által interjú csapat

Ha előbbit választjuk, alkalmazás társkereső kisül, hogy ők is kedveltek minket, akkor tudunk üzenetet váltani. Ezt azonban csak 8 napig tehetjük meg, utána a közös privát ablakunk eltűnik. Az alkalmazás így inspirál minket mielőbbi találkozóra vagy legalább egy telefonszám cserére.

Fellépnek a nőgyűlölet ellen

Happn Vajon hányszor keresztezzük egymás útját életünk szerelmével, mielőtt valóban találkozunk vele? Talán minden nap egymásra mosolygunk a kávézóban, csak sosem volt elég bátorságunk ahhoz, hogy megszólítsuk a másikat.

társkereső nő bosznia

Ez esetben a Happn a válasz imáinkra! Az applikáció a telefonunk GPS pozíciói alapján rögzíti a mozgásunkat, és listázza azoknak a szingliknek a profilját, akik aznap tőlünk méteren belüli távolságra bukkantak fel. A listázott emberekről azt is megtudhatjuk, pontosan hol keresztezték egyetlen rehna állapot legutoljára.

Legnépszerűbb díjmentes

A nekünk tetsző profilokat ezek után szívecskével jelölhetjük meg, és ha választottunk hasonlóan cselekedett, indulhat is a csevegés. Fontos tudni, hogy az app élő lokációnkat sosem osztja meg harmadik féllel, illetve a tiltás funkciót is bárki profilján használhatjuk, ha nem alkalmazás társkereső biztonságban magunkat.

Hinge Hinge Eltérően a ma divatos randiappoktól, a Hinge alkalmazáson főleg komoly kapcsolatok születnek. Regisztrációt követően egy rakás kérdésre kell válaszolnunk, a válaszlehetőségek pedig jobbra vagy balra húzható funkcióként jelennek meg.

A kérdőíven így sokkal gyorsabban végigérünk, és nem mellesleg szórakoztatóbb is alkalmazás társkereső megválaszolni a kérdéseket.

kinshasa társkereső

Ha valakivel pedig matchelünk, egyből láthatjuk, hogy az illető milyen fajta kapcsolatot keres. Bár a Hingén is akadnak, akik egyéjszakás kalandra vadásznak, nekünk csak azokat a felhasználókat javasolja majd az app, akikkel ebben a kérdéskörben is közös az érdeklődésünk. Az alkalmazás hátránya, hogy önmagunkról képet csak a Facebookról és az Instagramról szinkronizálhatunk, így aki nem aktív a közösségi médiában, neki épp itt az ideje, hogy feltöltsön néhány új fotót.

Related Articles From Your Alkalmazás társkereső.

 • Van élet a Tinder után! 9 randiapp, amit érdemes kipróbálnod | Elle
 • Költség egyetlen költöztetés
 • Like the profiles that catch your eye, get a Crush and most importantly, get together!
 • A munka és a mindennapi teendők mellett sokaknak nincs ideje, kedve, lehetősége vagy energiája olyan helyekre járni, ahol ismerkedhetne, a járvány pedig még jobban megnehezítette a helyzetet.
 • A Bumble-lal az volt a céljuk, hogy egy olyan randiappot hozzanak létre, ahol lényegében a nők dönthetnek arról, hogy akarnak-e beszélgetést, ismerkedést kezdeményezni egy férfival, vagy sem.
 • Telex: Egy társkereső, ahol csak a nők kezdeményezhetnek
 • A Tindert is lenyomta a magyar randi-app | hu
 • A legjobb randiappok, melyekkel otthonról is ismerkedhetünk - Hamu és Gyémánt