A Google Meet videohívások rögzítése Androidsis

Alternatíva meet, A legjobb Google Meet alternatíva ben: Callbridge

Tartalom

  fogyatékos asszony társkereső

  Fejlesztő: Google LLC Ár: Ingyenes Ha értekezletet szeretne rögzíteni, kövesse az alábbi lépéseket a sikeres lebonyolításához: Indítsa el az alkalmazást, vagy csatlakozzon egy értekezlethez, majd kattintson a jobb alsó sarokban található három pontra. Kattintson a tetején a "Record meeting" gombra, kattintson az "Accept" gombra az egyetértés kéréséhez.

  nők keresnek nem húrok szex

  A felvételt a Google Drive menti, automatikusan feltölti, és bárhonnan letölthetjük, legyen az telefon, számítógép, táblagép vagy a rendelkezésre álló termékek egy másik terméke. A Google Meet sok olyan felhasználót kezd vonzani, akik szeretnék kipróbálni és a platformon maradni.

  1. 5 videókonferencia-alternatíva Zoom helyett - PC World
  2. A Google Meet videohívások rögzítése Androidsis
  3. Ismerd fotók
  4. A legjobb Google Meet alternatíva ben: Callbridge
  5. Oldal tehenek találkozó
  6. A Zoom a videohívások kezdeményezésének leggyakrabban használt alkalmazásává vált egyszerű használat, mivel csak egy linkre kell kattintania a videohíváshoz való hozzáféréshez, és ami hozzájárult ahhoz, hogy akár 40 ember is részt vehessen ugyanabban a hívásban ingyenesen.
  7. Hirdetés Alaposan feltört az elmúlt időszakban a Zoom, ami nem is csoda, a koronavírus miatt az otthoni irodákban végzett távmunka és a távtanulás során sokan választották ezt az appot.

  Ha a Drive-ban szeretné megtalálni a felvételt, keressen rá a "Meet Recordings" kifejezésre Google Duo, az alternatíva A Google Duo egyike azoknak az alkalmazásoknak, amelyeket nem hagyhat ki egyik sem, mivel különleges, hogy legfeljebb 12 fő videohívásokat indíthat. A Alternatíva meet teljesen ingyenes, együtt élhet a Google Alternatíva meet szolgáltatással, ha bármilyen típusú videokonferenciát folytat, és fontos lehetőségei vannak választani.

  találkozó ember bayeux

  A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

  meet 40

  A cikkhez vezető teljes út: Androidsis » Android alkalmazások » A Google Meet videohívások rögzítése Lehet, hogy érdekel Legyen Ön az első hozzászóló Hagyja megjegyzését E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.