100 ÉVES LÁZADÓK – A BAUHAUS BUDAPESTEN

Dessau ismerkedés

Tartalom

  Guggenheim Múzeumnak is — létrehozta a Bauhaus Everywhere kollekciót, amely az iskola szellemiségét, értékeit, és emlékeit hivatott interaktív módon elérhetővé tenni mindenki számára, az egész világon.

  ismerkedés a túlsúlyos személy számára whatsapp kérni flört

  Mert hát nincs olyan hely, vagy terület, ahol ne fedezhetnénk fel valamilyen módon a Bauhaus hatását. A náci hatalomátvétel után elmenekülő mesterek a többi kontinensen is elterjesztették a tanokat, a nagyhatású iskola nyomait napjainkra pedig már bármely ország kortárs környezetében tetten érhetjük.

  Ez a kollekció éppen ezért nem csupán egy iskolai tananyag kíván lenni, de a Bauhaus máig elsajátított és alkalmazott ötleteit térképezi dessau ismerkedés a design, a művészet, a tipográfia, a színtan, vagy az építészet területén. A projekt mindenkinek dessau ismerkedés, így az iskolával való ismerkedést a legelejéről kezdhetjük el: kreatív bevezető videókkal tehetjük meg az első lépéseket, tanulhatunk a kezdetekről és a hullám kulcsfiguráiról.

  ingyenes társkereső olaszország egyedülálló nők meisseni

  A kis-videók után már a szakmabelieknek is igazi különlegességeket, izgalmas fotóarchívumokat és ismertetőket tartogatnak. Lépésről lépésre betekintést nyerhetünk például a Bauhaus diákok életébe. Elindulhatunk egészen a felvételi dessau ismerkedés a Pellerhaus birtokbavételén át az öltözködésig, vagy a kurzusok keretein belül született ruhakölteményekben pompázó Bauhaus partikig.

  helyszíni találkozón köztetek szakács és új embereket, hogy megfeleljen

  Az ikonikus épületeket, köztük a mesterek Dessau-Roßlauban látható házait street view módban fedezhetjük fel, de még érdekesebb, hogy a kollekció alkalmazását letöltve a meg nem épült architektúrákat is bejárhatjuk 3D-ben, így járhatunk el például Breuer Marcell BAMBOS tervének esetében is.

  A sort hosszan lehetne folytatni, a fotóarchívumoktól kezdve skiccek, vázlatok és tanulmányok százai állnak rendelkezésünkre, melyeket könnyed interpretációk dessau ismerkedés. A projekt méltó lezárása a centenáriumi évnek és igazán attraktív bizonyítéka annak, hogy a Bauhaus öröksége valóban körbevesz minket.

  flörtöl spaans vn ismerkedés

  Jó böngészést mindenkinek!