A Fulda új tehergépkocsi-abroncsokat mutat be | Autoszektor

Egységes fulda, MySQL Fatal Error

Tartalom

  A Fulda új, jó ár-érték arányú abroncsai nagyobb futásteljesítményt [1] és négyévszakos teljesítményt nyújtanak A Fulda bemutatja új, kiváló áron elérhető, kormányzott és hajtott tengelyekre szerelhető egységes fulda, amelyek az elődmodellekhez képest nagyobb futásteljesítményt és négyévszakos használatot tesznek lehetővé.

  egységes fulda

  A legújabb termékek piaci bevezetése mellett aFulda tehergépkocsi-abroncs termékcsaládját új méretekkel is bővíti. Valamennyi abroncs a Fulda tehergépkocsi-abroncs család legújabb generációs futófelületi mintázatával és oldalfal-kialakításával rendelkezik.

  egységes fulda

  A futófelület egységes kopást és jó futásteljesítményt biztosít. A speciális lamella geometria nedves úton jó teljesítményt, négyévszakos használatot és alacsony külső zajszintet biztosít.

  A szélesebb abroncsokon megtalálható hatodik borda egyenletesebb nyomás-elosztást biztosít, illetve ez a kulcs az egyenletes kopáshoz és havas felületen való tapadáshoz.

  egységes fulda

  Az abroncson megtalálható még egy nagy kopásállóságú összekötő kiemelkedés a részben nyitott bordáknál a futófelület vállrészein, illetve három blokk típusú középső borda.