Eharmony társkereső

eHarmony - Success Couples - Online

A munka és a mindennapi teendők mellett sokaknak nincs ideje, kedve, lehetősége vagy energiája olyan helyekre járni, ahol ismerkedhetne, a járvány pedig még jobban megnehezítette a helyzetet.

Éppen ezért használják egyre többen a társkeresőket, melyeknek, bár vannak hátulütői, kényelmesebb, egyszerűbb alternatívának bizonyulnak a pártaláláshoz.

álom flörtölni egy nővel

A legismertebb applikáció kétségkívül a Tinder, de ezen kívül is van számos hasznos oldal és alkalmazás, melyek népszerűek itthon. Kérdezősködtünk a környezetünkben, és utánajártunk az interneten, hogy mik a legkedveltebb randiappok és honlapok: sorra vesszük őket.

legjobb mobil társkereső

Badoo A Badoo a világ egyik legnépszerűbb társkeresője, jelenleg közel millió felhasználóval rendelkezik a világ minden tájáról, és itthon is sokan használják.

Valójában ez egy közösségi oldal, amely applikáció formájában és weben egyaránt megtalálható.

Neil Clarke Warren, amikor az eHarmony elindította a kislemezeket - az első kapcsolati szolgáltatás az interneten, hogy tudományos megközelítést alkalmazzon, hogy megfeleljen a rendkívül kompatibilis kislemezeknek. Az eHarmony-nál nem regisztrálhatsz a szolgáltatásra, feltöltheted a fotódat, majd átmásolhatod a többi tagot egy mérkőzésre, mint a legtöbb más társkereső oldal.

Ismerkedésre, barátkozásra, lazább és komolyabb kapcsolatok kialakítására is lehetőséget ad. Kereshetsz embereket a közeledben, használhatod a chatet, megtekintheted és értékelheted mások képeit, küldhetsz mosolyt, ha kezdeményezni szeretnél.

feleség megfelel gard

Kiválaszthatod, ki tetszik, és ki nem: előbbi esetben a szívre, utóbbiban az X-re kell kattintani a fotóján. A Badoo a Tindernél kicsit bonyolultabb, de sokoldalúbb is.

egyetlen syke

Ide kattintva még több információt kaphatsz eharmony társkereső. Kifejezetten eharmony társkereső tartós kapcsolatra vágyókat célozza meg, a prémiumtagok kétharmada pedig felsőfokú végzettséggel rendelkezik. A regisztráció szintén lassabb, ugyanis az alapadatok kitöltése mellett egy kérdésből álló személyiségtesztet kell kitölteni, majd megadni az ideális partner iránti elvárásokat.

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? Leírás visszafordítása angol Egyesült Államok nyelvre Fordítás Summer love and the online dating is easy, so let eharmony help you make sure your dream of a summer love story comes true!

Ezután a társkereső a preferenciák alapján napi jelöltet ajánl az eharmony társkereső. A kissé korlátozott alapszolgáltatások ingyenesek, ám néhány funkció, például a korlátlan kommunikáció csak a fizetős prémiumtagsággal vehető igénybe.

törekszik au pair szabadság

Az Elittársról ide kattintva tájékozódhatsz bővebben.