Imád enni a 210 kilós influenszer

Enni ismerőseik

Tartalom

  Nagy vitákat kavart Sandrine Rousseau francia politikus kijelentése. Gyász Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Hamvait Temetése Temetésére a pusztaszabolcsi temetőben került sor szűk családi körben.

  Milanovich Domi Finy Petra: A nagy mesélők azért fontosak, mert tükröt tartanak a rendszernek Mindannyiunknak van egy ismerőse, aki vékony marad, mindegy, hogy mennyit és mit eszik. Kutatók megvizsgálták, hogy mi lehet az irigyelt jelenség oka.

  Korábban rengeteg enni ismerőseik foglalkozott az elhízás genetikai hátterével, azonban ez a tanulmány az elsők között vizsgálja, hogy milyen genetikai oka lehet annak, ha valaki nem hízik.

  Nagyban befolyásolják génjeink a súlyunkat Nem csak azon múlik, hogy egy héten hányszor edzünkvagy hogy mennyire szuperek a bélbaktériumaink. Vannak, akik egyszerűen más genetikai háttérrel rendelkeznek, ez pedig segít nekik formában maradni. Másoknak ehhez egy kicsit több segítségre van szükségük. A kutatók három csoportot vizsgáltak.

  enni ismerőseik

  Az első csoportot alacsony testtömegindexű 1,9-es BMIa második csoportot 10 enni ismerőseik testsúlyú, míg a harmadik csoportot súlyosan elhízott ember alkotta. Azonban nemcsak genetikai vizsgálatokat végeztek, hanem kiszűrték az olyan embereket is, akik valamilyen betegséggel, például étkezési zavarokkal küzdenek.

  Lényeges, hogy mit eszik a barátunk, barátnőnk. A közösségi média nemcsak mások életébe, de tányérjába is bepillantást enged. Ezzel kapcsolatban készült egy új tanulmány, melynek eredményei azt sugallják: online közösségi köreink implicit módon befolyásolhatják étkezési szokásainkat. Az emberek hajlamosak több egészséges vagy éppenséggel több egészségtelen ételt fogyasztani társaik befolyása miatt.

  Enni ismerőseik eredmények szerint a túlsúlyos embereknek sokkal magasabb kockázati tényezőt jelent a genetika, ezzel szemben a vékony enni ismerőseik jóval kevesebb olyan genetikai variánssal rendelkeznek, ami az elhízásért tehető felelőssé. A már ismert tényezőkön kívül újabb összefüggéseket találtak a genetika és az elhízás, valamint a magas vérnyomás kialakulása között. Megvizsgálta a vékony emberek génjeit is, majd megállapították, hogy közel háromnegyedüknek szintén vékony és egészséges emberek alkotják a családjukat.

  enni ismerőseik

  A kutatás folytatásával a tudósok még több gént és biológiai mechanizmust szeretnének azonosítani, amelyek később segíthetnek enni ismerőseik embereknek az egészséges testsúly megtartásában. Sokat köszönhetünk a génjeinknek!

  enni ismerőseik

  Shutterstock De nem minden a genetika Korábbi kutatások kimutatták, hogy — az anyagcserénk sebességén, az edzéseink számán és a kedvenc ételeinken kívül — sok minden befolyásolja a testsúlyunkat, ez a vizsgálat azonban bebizonyította, hogy a genetikának is jelentős szerepe van benne.

  Fontos kiemelni, hogy ezek után sem csak a genetikán múlik, hogy ki mennyit hízik, ha hamburgeren, csipszen és csokin élünk, hiszen sokan hajlamosak erre fogni a testsúlyuk változását.

  enni ismerőseik

  Érdemes észben tartani, hogy amikor elkezdünk foglalkozni a súlyunkkal, nem egyenlő esélyekkel indulunk, és minden ember szervezetére másképp hatnak a különböző tényezők. Azonban a helyes étrend és a testmozgás mindannyiunkra jó hatással van, testsúlytól függetlenül.

  enni ismerőseik

  Ha sikerül megtalálni a megfelelő géneket, új módszerek kifejlesztésével megakadályozható enni ismerőseik az elhízás, ez pedig segíthet a kevésbé szerencsés genetikával rendelkező embereknek, akár komoly betegségek megelőzésében is. Oszd meg másokkal is!

  enni ismerőseik