Kinek mit adhat e könyv?

Felnőtt találkozás

Tartalom

  Kinek mit adhat e könyv? E könyv különösen segítség lehet katekumenek és csoportjaik számára, vagyis olyan felnőttek és fiatalok számára, akik szeretnének megismerkedni a kereszténységgel, szeretnének szentségekhez kereszteléshez, elsőáldozáshoz, bérmáláshoz járulni, illetve szeretnének egy gyermekes vagy felületes vallásosság után elmélyült hitre eljutni.

  Nekem az a tapasztalatom, hogy a gyerekek semmit nem utálnak jobban, mintha egy felnőtt mindenképpen szóra akarja őket bírni!!! Akkor az biztos, hogy úgy begubózik, hogy ki nem robbantod belőle!

  Ha szívesen jönnél felnőtt hittanra katolikus katekézisreMikor? Első alkalmunkról kattints ide a képvetítéshez:… Információk: Biztosan jól ismered a katolikus hitet?

  Utálják az ilyen kérdéseket: Kit szeretsz jobban?. Aput vagy anyut?. Utálják az utyuli-putyulizást!!!.

  felnőtt találkozás

  Nézd végig a Nicsak, ki beszél? Szerintem is felnőtt találkozás azt gondolják a sok hülye felnőttről!!!

  felnőtt találkozás

  Én általában mindig úgy beszélgetek a gyerekekkel, mint a felnőttekkel. Nem gyügyögök, nem felnőtt találkozás az arcába a csörgőjét berregve!.

  Csak annyit változtatok, hogy : 1. Sőt, zárkózottabb kisgyerek esetébe a legjobb módszer, ha nem kényszerítem beszélgetésre. Ha ott vagyok körülötte, ő maga fog egy idő múlva odajönni és beszélgetést kezdeményezni!

  felnőtt találkozás

  Aztán ezt a fajta gyereket hagyni kell, ő beszéljen mindenfélét! Mi a kedvenc könyve, meséje, játékja, barátja, mesefilmje. Hadd csicseregjen: neked csak ámulni kell, időnként bólogatni, ha vicces valami vele nevetni!

  Ha a barátod gyermeke : sokkal jobban kell mindenre vigyáznod, mert ő alapból utál téged!

  Nyomtatásban nem jelenik meg: Fiatal felnőtteknek A prófétával való találkozás megtanított rá, hogy ne bonyolítsam túl az evangéliumot Írta: Nelesoni Mailei Hajlamosak vagyunk túlbonyolítani az evangéliumot, amikor pedig valójában nagyon is egyszerű.

  Itt jobb, ha nem is kezdessz jópofáskodni!!!