Flörtölni rendőrök, Kapcsolódó oldalak

flörtölni rendőrök

Egy flört buktatta le a nyelvvizsgagyárat Origo Egy rendőrtisztnek sikerült elcsábítania az egyik fő gyanúsított feleségét. András, a fél éve leleplezett nyelvvizsgagyár egyik feltételezett működtetője valószínűleg annak köszönheti az illegális rendszere lebukását, hogy a felesége hagyta magát elcsábítani egy férfitól, aki valójában rendőrtiszt volt.

flörtölni rendőrök

A Blikk szerint a nyomozó flörtölni kezdett a nővel — találkákra hívta, SMS-eket küldött neki —, aki engedett neki, és számos részletet elmesélt a férje ügyleteiről. A lapnak P. András és felesége beszélt erről.

  • Egy flört buktatta le a nyelvvizsgagyárat
  • Hp társkereső

Az asszony azt mondta, a férjének bevallott mindent: "Nem tagadtam, hogy találkoztam a rendőrrel, azt azonban a mai napig nem tudom, hogy csak azért udvarolt-e nekem, mert így próbálták meg a férjemet leleplezni, vagy valóban flörtölni rendőrök lett belém" — mondta.

Az ügyészség fél éve leplezte le a feltételezett bűnszervezetet.

flörtölni rendőrök

A gyanú szerint hárman irányították a rendszert: egy volt NAV-os ellenőr Nyíregyházáról mozgatta a szálakat, az ügyészség tolmácsa P. András Budapesten irányított, a Károli Gáspár Református Egyetem egyik nyelvtanára pedig az elit kuncsaftokkal tartott kapcsolatot. A kliensek között több tucat rendőr, adóhivatali dolgozó, sőt polgármester is akadt.

Playmobil film magyar - FLÖRTÖLÉS A NYARALÁSON? HANNAH SZERELMES LETT? Káosz a nyaraláson 2 Vogelék

Az ügynek eddig gyanúsítottja van, de ez a flörtölni rendőrök folyamatosan emelkedik. Többségük diplomára váró diák, akik ezer forintért jutottak nyelvvizsgához.

Nem követem Szerzőim Nemcsak azok kiváltsága, akik most keresik a társukat vagy csak kalandokba bonyolódnának, hanem azoké is, akik hosszú évek óta együtt vannak. A házasságokban, hosszú távú párkapcsolatokban elmaradhat a flörtölés, pedig rengeteg előnye lehet ennek, igaz, kicsit másabb értelmet is kap, mint az egyedülállók életében.

Annyit tudunk róla, hogy valamilyen operatív csoportnál dolgozik" — mondta P. András a Blikknek. A Pest Megyei Ügyészség nem válaszolt a Blikk kérdéseire az üggyel kapcsolatban.