Match keresése! Schwerin, Németország

Ismerkedés schwerin

A program tervezett útvonala: 1. Utazás Budapesten ke­resztül, majd Rajkánál lépjük át a határt.

Új ismeretségek ebben a városban/községben: Schwerin - Oldal 4 - ismerkedés 50 felett

Autópályán a Prága-Drezda útvonalon érkezünk Berlinbe, út­közben pihenőkkel. Szállásunk Ber­linben vagy környékén lesz. Ismerkedünk a várossal: a belváros és a kikötői élet különleges hangulata.

Hamburgot elhagyva Lübeck felé, a Hanza- és marcipán városba indulunk. Városnézés Lü­beckben, melynek óvárosa műem­lékvédelem alatt áll.

Schwerin - Städtetipp

Tovább utazva Travemündébe érkezünk. Hajóra szállva kellemes szállásunk lesz a 2 ágyas belső, légkondicionált ka­binokban.

Они были абсолютно не способны покинуть Диаспар. Джизирак, однако, не знал другого: непреложность этого правила, двигающего их жизнью, не имела ровно никакой силы над Олвином. Чем бы ни была вызвана. его Неповторимость -- случайностью ли, древним ли расчетой (Олвин этого не знал),-- но этот дар явился одним из ее следствий. Снедало любопытство -- сколько же еще таких вот, как он сам, встретится ему в жизни.

A hajón elfogyasztjuk büfévacsoránkat, kísérő itallal. Kora délután Malmö, a harmadik legnagyobb svéd város felé folytatjuk utunkat. Városnézés a St. Petri templom­mal, a híres Lejonet patikával és a Thottska házzal.

ismerkedés schwerin

Svédország legré­gebbi reneszánsz kastélya a város panorámáját is uraló Malmöhus kastély. Láthatjuk a XVI. Szabadidőben élvez­ze a bőséges kínálatot: kávézók, halvendéglők sorakoznak egymás hegyén-hátán.

Match keresése! Schwerin, Németország

Estére ismét hajóra szállunk, szállásunk a hajó 2 ágyas belső kabinjaiban lesz. Büfévacsora a hajón, kísérő itallal. Kiszállás után autóbusszal utazunk tovább Wismarba a világörökség része.

ismerkedés schwerin

A főtéren megállva, körbepillantva elképzel­hetjük a város hajdani nagyságát. Láthatjuk a dús díszítésű polgár­házakat, a Vízikaput, a régi kikötőt. Továbbutazunk a mecklenburgi táj másik híres városkájába, Schwerin­be.

Új ismeretségek ebben a városban/községben: schwerin - ismerkedés 50 felett

Meglátogatjuk óvárosát, főterét a dómmal, a színházat a régi kerttel. Szállásunk Berlinben lesz.

Dunántúli Napló,

Városnézés a III. Jöjjön velünk fakultatív hajókirándu­lásra. Élményekkel teli vízi úton, a Spree-folyón és a berlini csatorná­kon utazva láthatjuk a német fővá­rost. Tovább utazva estére érkezünk szálláshelyünkre, Drezda környéké­re.

A közöttük levő táv­köz 25, illetve 15 km volt, az utolsó kés­leltető vonal és a védelem elülső határa közötti távolság körülbelül 20 km.

Csehország — Budapest ismerkedés schwerin Szeged km Reggeli után városnézés Drezdá­ban. Az Elba-parti várost kiváló fekvése éven át a királyok, hercegek rezidenciájává tette.

ismerkedés schwerin

Sétálunk az óvárosban, a Thea­ter Platzon, láthatjuk a Semperoper épületét, a Hofkirchét, a Miasszo­nyunk templomát és a híres Zwin­ger épületeit. Utunkat Csehorszá­gon keresztül autópályán folytatjuk, útközben ismerkedés schwerin pihenéssel. Ér­kezés Rajkán át Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazunk Szegedre.

Fakultatív programok.