‎Ismert ismeretlen on Apple Books

Ismert ismeretlen, Ismert ismeretlen · J. K. Smith · Könyv · Moly

Tartalom

  Fiatal kora ellenére egy jól menő étterem tulajdonosa, látszólag mindene megvan: szerető család, egy férfi, akivel éjjelente megosztja az ágyát, nagyszerű alkalmazottak, akik olyanok számára, mintha a második családja lennének.

  De egyik napról a ismert ismeretlen minden összeomlani látszik körülötte. Líviát megcsalják, szülei házasságában több évtizedes titok bukkan a felszínre, nővére és gyerekei élete pedig veszélybe kerül.

  ismert ismeretlen használt ismerősök berlin

  Egyetlen dolog tartja a felszínen a lányt, a mások által furcsának talált megrögzöttsége, a sportfüggőség. Beragadt ismert ismeretlen egy Ausztrália melletti varázslatos kis szigetre szóló meglepetésút zökkenti ki, ahol egy váratlan találkozás gyökeresen megváltoztatja az életét.

  ismert ismeretlen teljesen ingyenes társkereső minden

  Thomas Kallio híres színész. Nők ezrei rajonganak érte, az egész világon ismerik. Mennyasszonya egy gyönyörű, fiatal modell, a férfi mégis másra vágyik. Egy hirtelen döntés és egy merénylet miatti kényszerpihenő hatására az ő élete is fenekestül felfordul.

  ismert ismeretlen sms találkozás egy nő

  Ez a két ember a legnagyobb zűrzavar közepette talál egymásra, majd váratlanul elveszítik egymást, és még csak nem is sejtik, milyen láthatatlan szálak kötik őket össze. A sors útjai kifürkészhetetlenek, de vajon az ő esetükben kegyes lesz a sors?

  ismert ismeretlen miért fontos, hogy megismerjük más kultúrák

  Viszontlátják még egymást az életben? Összeegyeztethető egy amerikai filmszínész és egy magyar étteremtulajdonos lány hétköznapjai? A szerelem minden akadályt legyőz?

  ismert ismeretlen keresni egy egyedülálló férfi

  Smith, a Szerelem hirdetésre című nagysikerű könyv szerzője második regényében ezekre a kérdésekre keresi a választ, a tőle megszokott humorral és szerethető karakterekkel. Eredeti megjelenés éve:

  ismert ismeretlen tekintse hely affinitás találkozó