Ellenőrizze foglalása feltételeit

Kislemez ettlingen. Stadthotel Engel, Ettlingen – legfrissebb árai

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével?

kislemez ettlingen

Find all mobility providers at a glance and buy the right ticket for your journey. Contactless payment is easily completed using PayPal or credit card in the app.

Whether you use the bus, streetcar or S-Bahn: when your ticket is being checked, simply show it on your smartphone. You can easily complete contactless payment using PayPal or credit kislemez ettlingen in the app. The other sharing providers can be booked and unlocked with one click via the app of the sharing provider.

kislemez ettlingen

All these mobility service offers can be found in the KVV. We will be happy to help you! A KVV. Egy pillanat alatt megtalálhatja az összes mobilitási szolgáltatót, és megvásárolhatja a megfelelő jegyet az útjára.

Válasszon nyelvet

Az érintés nélküli fizetés könnyen elvégezhető az alkalmazás PayPal-jával vagy hitelkártyájával. Akár buszt, villamost vagy S-Bahn-t használ: amikor a jegyét ellenőrzi, egyszerűen mutassa meg okostelefonján.

Gyakran ismételt kérdések Mikor van a bejelentkezés és a kijelentkezés itt: Novum Hotel Greif?

Könnyedén elvégezheti az érintés nélküli fizetést az alkalmazás PayPal vagy hitelkártyájának használatával. A többi megosztási szolgáltató egy kislemez ettlingen lefoglalható és feloldható a megosztási szolgáltató alkalmazásán keresztül.

kislemez ettlingen

Mindezek a mobilitási szolgáltatási ajánlatok megtalálhatók a KVV. Örömmel segítünk Önnek!