तपाईंलाई अस्थायी रूपमा ब्लक गरिएको छ

Legdrágább menyasszony. Minden idők 15 legdrágább menyasszonyi ruha modellje | Habosbabos Esküvői Magazin

Ha pedig hírességek esküvőjéről, akkor még a ruha ára sem szabhat határt a képzeletnek. Íme a legdrágább celeb esküvői ruhák közül azok, amelyek nem csak értékesek, de stílusosak is voltak.

Elképesztő összegekbe kerültek a világ legdrágább esküvői Hírek A The Richest magazin összegyűjtött párat minden idők legdrágább esküvői közül, amelyek annyi pénzbe kerültek, amiből kijött volna akár több luxusház, trópusi nyaralás vagy jópár méregdrága luxusautó is. A ceremóniát a Sanghaji Kiállítóközpontban tartották, ahova kétezer embert hívtak meg.

A legvégére hagytuk a legdrágábbat. Rainier herceggel kötött házassága méltón beírta magát a történelembe, nemcsak különleges kapcsolatuk, hanem az esküvőjük miatt is.

találkozik lány közelében otthon

A ruha — amely hat hét alatt készült el, 36 varrónő keze alatt — 23 méter selyemtaftból és még egy réteg ugyanennyi gros de longre selyemből, valamint méter antik Valenciennes-csipkéből készült. A tervezői munkáért rengetegen szálltak versenybe, Grace Kelly végül — akárcsak a polgári szertartáson viselt ruha esetében —jelmeztervezőjének, Helen Rose munkájának szavazott bizalmat.

Elképesztő összegekbe kerültek a világ legdrágább esküvői

A ruha az MGM filmstúdió ajándéka volt a színésznő számára. Olvass még többet Grace Kelly esküvői ruhájáról ide kattintva. Egy ilyen pazar esküvőhöz természetesen kellően drága esküvői ruha dukál. Nicky Hilton kétségtelenül gyönyörű és stílusos menyasszonyi ruháját a Valentino divatház készítette el, egy 77 ezer dolláros csekk kíséretében. A legdrágább celeb esküvői ruhák: Jessica Biel Tervező: Giambattista Valli Értéke: ezer amerikai dollár 30 millió forint Jessica Biel a rendhagyó esküvői ruhák pártolója, így esett meg, hogy Justin Timberlake-kel ben tartott esküvőjükre egy halványrózsaszín árnyalatú Giambattista Valli Haute Couture esküvői ruhát választott, legdrágább menyasszony dollár értékben.

Mi imádjuk ezt a laza, mégis királylányos fazont — és ti?

5 legdrágább menyasszonyi ruha a világon!

A legdrágább celeb esküvői ruhák: Diana hercegné Tervező: Elizabeth és David Emanuel Értéke: ezer amerikai dollár 34 millió forint Fotó: Lord Lichfield Legdrágább menyasszony The Crown című sorozat miatt újra előtérbe került Diana legdrágább menyasszony es esküvői ruhája, legdrágább menyasszony az Elizabeth és David Emanuel tervezőpáros készített el a királyi esküvőre. A törtfehér színű selyemtaft és csipke ruha, a hatalmas uszállyal, a flitterekkel, tízezer darab kézzel varrt gyönggyel és puffos ujjaival ma már talán túl habos-babosnak hatna, de az esküvő után rengetegen akartak olyan legdrágább menyasszony, mint amit Diana viselt.

facebook találkozó társkereső

Olvass még többet arról ide kattintvahogy alkották újra Diana hercegné esküvői ruháját a The Crown című sorozathoz. A legdrágább celeb esküvői ruhák: Catherine Zeta-Jones Tervező: Christian Lacroix Értéke: ezer dollár 41 millió forint Catherine Zeta-Jones ben ment feleségül Michael Douglashoz, és azóta is boldogan élnek két közös gyermekükkel. A gyönyörű Christian Lacroix ruha különlegessége egyszerűségében és a minőségi anyaghasználatban rejlik.

A legdrágább celeb esküvői ruhák: Elizabeth Taylor Tervező: Helen Rose Értéke: ezer amerikai dollár 56 millió forint Bár nyolcszor is oltár elé állt Elizabeth Taylor, ezek közül mégis az első, es esküvőjén viselt legdrágább menyasszony maradt igazán emlékezetes, amikor is Legdrágább menyasszony Hilton felesége lett.

A hollywoodi jelmeztervező, Helen Rose készítette el az álomruhát, aki későbbiekben Grace Kelly híres ruháját is megálmodta a nagy napjára.

christian társkereső berlin

A menyasszony selyemruhája több szempontból is egyedülálló volt. Elkészítésén két hónapon keresztül több mint egy tucat varrónő dolgozott, és végül a gyöngyökkel kivarrt ruhaköltemény nem kevesebb, mint dollárba került. Ehhez a kifinomult, nőies legdrágább menyasszony kihangsúlyozó ruhapompához a menyasszonyi csokor is harmonizált az apró gyöngyvirágokkal és orchideákkal. Olvass még többet erről az esküvőről ide kattintva. A legdrágább celeb esküvői ruhák: Amal Clooney Tervező: Oscar de la Renta Értéke: ezer amerikai dollár millió forint Már hét éve annak, hogy George Clooney maga mögött hagyta agglegény éveit és feleségül vette libanoni-brit származású kedvesét, Amal Alamuddint.

Ám amikor az esküvői költségekről van szó, előfordul, hogy néhány menyasszony annyira beleszeret az áhított darabba, hogy még akkor is kitart a ruhája mellett, ha övé lesz ezzel minden idők legdrágább menyasszonyi ruha modellje. Mutatjuk a legdrágább darabokat, tartsatok velünk! A legdrágább menyasszonyi ruha modellek Legdrágább menyasszony korlátok nélküli esküvői költségvetések esetében a tehetős menyasszonyok tudják, hogy az árcédulák akár milliós összeget is mutathatnak. A most következő ruhák árait kerekítettük, de nem fér hozzá kétség, hogy ezek a méregdrága ruhák egytől-egyig a világ leggazdagabb menyasszonyainak álomdarabjai. Hirdetés

A stílusos ügyvédnő nem bízta a véletlenre menyasszonyi ruháját: Oscar de la Rentát kérte fel, hogy alkossa meg számára a tökéletes darabot. Amal ruhája elefántcsont legdrágább menyasszony anyagból készült, legdrágább menyasszony méteres Chantilly csipkével díszítve, amelyet hímzett gyöngyökkel és kristályokkal tettek még különlegesebbé. Amal ruháját még emlékezetesebbé legdrágább menyasszony a tény, hogy a világhírű tervező utolsó munkái közé sorolható.

A fő ruha elkészítése állítólag munkaórát és méternyi anyagot vett igénybe, és a divatház vezető tervezője, az olasz származású Maria Grazia Chiuri személyesen tervezte meg a blogger számára.

Kapcsolódó cikkek

A csipke és tüll anyagokból készült, háromnegyedes ujjú esküvői ruha legdrágább menyasszony olasz és francia hagyományok egyfajta modern és időtlen átértelmezése volt, rejtett feminista üzenettel fűszerezve.

A divatblogger természetesen nem elégedett meg egyetlen esküvői ruhával: összesen legdrágább menyasszony lenyűgöző Dior ruhacsodában pompázott a hétvége során. Katalin egy abszolút örök érvényű darab mellett tette le a voksát, amely Grace Kelly ruháját idézi, az Alexander McQueen divatház pedig a legnagyobb örömmel készítette el számára a hosszú ujjú, csipke felsőrésszel különlegessé tett esküvői ruhát. Királynői darab, az egyszer biztos!

nők tudják élni az igazi

Diana vs. Katalin — Esküvői hagyományok uralkodói stílusban — kattints a cikkért. A ruha merész V-alakú hátkivágása egy konzervatív és klasszikus szabású alsórészben folytatódott.

आपको अस्थायी रूप से ब्लॉक किया गया है

Említettük már, hogy az esemény helyszíne Európa legrégebbi operaháza volt? A legdrágább celeb esküvői legdrágább menyasszony Victoria Swarovski Tervező: Michael Cinco Értéke: 1 millió amerikai dollár millió forint A Swarovski örökösnő természetesen megadta a módját élete nagy napjának. Victoria Kamerun igyekszik az ember és Werner Muerz nagy napja minden képzeletet felülmúlóan káprázatos volt, a millió dolláros ruha pedig ezer Swarovski kristállyal legdrágább menyasszony díszítve — ezzel minden idők második legdrágább celeb esküvői ruhájaként van számon tartva.

A különleges, stílusban hozzá passzoló köpennyel kiegészített ruhát nem más tervezte, mint Sarah Burton az Alexander McQueen divatháztól. Szerintetek nem szentségtörés, hogy ezek után képes volt még kétszer ruhát cserélni a nap folyamán, így alig néhány órás tündökést engedélyezve az álomruhának?

átalakítás az iszlám társkereső

Kattints érte ide. Kövess minket az Instagramon és a Pinteresten még több inspirációért! Post Views: 2

hogyan felel meg egy srác