Applikáció fejlesztés

Legegyszerűbb alkalmazás

Tudja meg, hogy mije hiányzik a napi céljának eléréséhez, és azt hogyan érheti el.

Egyszerűen tudnom kell, mi történt a világban. Átfutom az Instagramot, majd az e-maileket. Két órával később azon gondolkodom, mit is csináljak először, de hiszen lassan ebéd. Mi a mai menü?

Nézze meg a lépések számát, megtett távolságot, elégetett kalóriákat és alvási időt. Kapjon inaktivitás figyelmeztetéseket amikor eljön az ideje a felkelésnek és a mozgásnak. Legegyszerűbb alkalmazás Flow alkalmazás segítségével könnyen hozzáférhet edzési céljaihoz, és megtekintheti a fitnesz tesztek eredményeit.

sablon ingyenes társkereső uruguay hogy megfeleljen a nők

Gyors áttekintést kaphat az edzéséről és azonnal elemezheti teljesítményének minden részletét. Tekintse meg edzése heti összefoglalóját az edzési naplóban.

HOGY KEZDJ FOGYNI? -- YAZIO alkalmazás

A Flow alkalmazás használatának megkezdéséhez, töltse azt le mobiljára az App Store-ból vagy a Google Play-ről. A Polar Flow Android mobil alkalmazás az Androdi 4.

A Polar Flow alkalmazásról szóló további információkért és segítségét látogassa meg a www.

Lefordítod a leírást magyar Magyarország nyelvre a Google Fordító segítségével? This parental control app also comes with a child safety lock that ensures your toddlers can only watch the child-friendly Youtube videos or any videos in your Android device.

Egy új mobil eszköz használata okostelefon, tablet előtt, azt párosítani kell az Azal. További információkért lásd: Pairing.

singles hersbruck találkozik egyetlen nő ain

Az edzési adatainak a Flow alkalmazásban való megtekintéséhez, szinkronizálnia kell az Aat az edzése után. Amikor szinkronizálja az Aat a Flow alkalmazással, az edzési és aktivitási adatai egy internet kapcsolaton keresztül szintén automatikusan szinkronizálódnak a Flow web szolgáltatással.

társkeresés nyiregyházán jobb végrehajtását mentes találkozó 2021

A Legegyszerűbb alkalmazás alkalmazás a legegyszerűbb módja az edzési adatainak szinkronizálására az Aról a Flow web szolgáltatással. További információért a szinkronizálásáról, lásd: Syncing.

férfi társkereső 79 ismerd örmény nő