A spanyol divattervező folytatja a munkát a karantén alatt is

Munkát menyasszonyok. 9 ezer óra munka és ezer Swarovski: ettől a menyasszonyi ruhától tuti eláll a lélegzeted

Tartalom

  feleség keres motoros férfi

  Újabb menyasszonyi ruha, ami megosztja az embereket Kiborult az elrontott esküvői ruhája miatt, van, aki szerint megérdemelte Napokkal az esküvője előtt derült ki, hogy a varrónő nem másolta le tökéletesen az álomruhát, van, aki szerint az ara megérdemelte, hogy így járt. Február Ajánlom A valóság néha nagyon kiábrándító tud lenni.

  edmonton kanada társkereső

  Jó példa erre annak a nőnek a története, aki egy héttel az esküvője előtt szembesült azzal, hogy a varrónő, akit megkért, hogy készítse el a menyasszonyi ruháját, nem végzett túl jó munkát, a végeredmény köszönőviszonyban sem volt azzal a kék színű, pánt nélküli estélyivel, aminek az ihletforrásnak kellett volna lennie. Szerencsére sikerült az utolsó pillanatban szereznie egy másik ruhát, de még mindig nagyon munkát menyasszonyok a történtek miatt.

  nők egy éjszakás kalandokat keresnek

  A posztjából sajnos nem derült ki, hogy mennyit fizetett a ruháért, de a bejegyzése szerint az anyagot, amiből készült, fel lehet használni, szóval bátran írhatnak neki az érdeklődők.

  A poszthoz természetesen kommentek is érkeztek, és sokan egyetértettek abban, hogy a munkát menyasszonyok elég rossz munkát végzett, volt, aki felvetette, hogy a ruha eredetije sem volt annyira drága, miért nem rendelte meg inkább azt, ahelyett, hogy megvarratta volna, és többen is felvetették, azt kapta, munkát menyasszonyok megérdemelt, mert nem fair így lekoppintani egy márka ruháját.

  ingyenes singlebörse szászország

  A menyasszony így saját védelmére kelt, állítása szerint a varrónő a hibás, aki munkát menyasszonyok a képességeit, ráadásul eltitkolta előtte, hogy rossz anyagot rendelt.