Budapest apróhirdetések

Privát hirdetések

privát hirdetések kazuya kamenashi társkereső

Ön szabályozhatja, hogy milyen adatokat használhatunk fel a hirdetések megjelenítéséhez. Emellett hatékony hirdetésbeállításokat is biztosítunk, hogy kiválaszthassa, milyen adatokat használhatunk fel a hirdetésmegjelenítéshez, illetve jobban szabályozhassa a megjelenő hirdetéseket.

privát hirdetések legjobban fizetett összekötő oldalak

Hirdetések személyre szabása Válassza ki, hogy milyen információkat használjunk fel a személyre szabott hirdetések megjelenítéséhez A Hirdetésbeállítások segítségével könnyen megadhatja, hogy milyen adatokat használhatunk fel a hirdetések személyre szabásához. Ezek közé tartoznak a Google-fiókjában megadott információk, a tevékenységei alapján általunk feltételezett érdeklődési körei, valamint a hirdetéseket megjelenítő partnereinkkel végzett interakciói.

privát hirdetések definitie van het woord flört

Amikor be van jelentkezve a Google-fiókjába, bármikor véglegesen törölheti a fiókjához kapcsolódó összes tevékenységadatot. Bármikor kikapcsolhatja privát hirdetések személyre privát hirdetések hirdetéseket A személyre szabott hirdetéseket teljeskörűen ki is kapcsolhatja.

Privát hirdetések - ingatlan a szepkepek.hu

Továbbra is láthat hirdetéseket, de valószínűleg kevésbé lesznek relevánsak. Beállításai mindenütt érvényesek lesznek, ahol bejelentkezett a Google-fiókjába, beleértve azt a több mint kétmillió webhelyet és alkalmazást is, amelyek hirdetésmegjelenítés céljából partnerségre léptek a Google-lal.

privát hirdetések orvosi találkozó

Kikapcsolhatja az egyes hirdetők hirdetéseit is. Hirdetésbeállításaitól függően a vezérlői automatikusan érvényesülnek minden bejelentkezett eszközén; mind a saját termékeinknél, mind a velünk hirdetések megjelenítése céljából partneri kapcsolatban álló webhelyeken és alkalmazásokban.

További információ a megjelenő hirdetésekről.

privát hirdetések flört karintiai

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy segítsünk megismerni, hogyan is működnek a hirdetések a platformjainkon — beleértve azt is, hogy milyen adatokat használunk fel a hirdetések megjelenítéséhez, illetve ki fizet az Ön számára megjelenő hirdetésekért.

Miért jelent meg ez a hirdetés? Azért láthatja például egy fényképezőgép hirdetését, mert korábban fényképezőgépekre keresett rá, fotózással kapcsolatos webhelyeket keresett fel, vagy rákattintott valamilyen fényképezőgép hirdetésére.

privát hirdetések ismerkedés warendorf

Hirdető személyazonosságának ellenőrzése További információ a megjelenő hirdetések mögötti hirdetőkről Annak érdekében, hogy további információt biztosíthassunk arról, hogy ki jelenít meg hirdetéseket Önnek, folyamatosan ellenőrizzük privát hirdetések hirdetők személyazonosságát a platformjainkon. Ennek a kezdeményezésnek a részeként a hirdetőknek végig kell menniük az ellenőrzési folyamaton, hogy hirdetéseket vásárolhassanak a Google-tól, és a hirdetésekkel kapcsolatban közlemények is láthatók, melyekben szerepel a hirdető neve és országa.

További információ arról, hogy milyen további módszerekkel gondoskodunk az online biztonságról.

07.12.2018 - VN24 - 16-ton steel coil breaks through bulkhead in rear-end collision on the A2