Te hogyan hódítasz? – flört és csábítás a számmisztika szerint - szepkepek.hu Számmisztika

Rák flört

Tartalom

  Fontosnak érzik, hogy felmenőikkel is megfelelően bánjanak, visszaadják azt a sok rák flört, amit tőlük kaptak, sőt, sokszor igyekeznek túlteljesíteni rajtuk is.

  rák flört

  Megosztás a Facebookon Nagyon ragaszkodó alkatok, de egyúttal fontosnak tartják azt, hogy ezt a ragaszkodást vissza is kapják — a Rákok csak akkor érzik igazán jól magukat, ha nem csak adják a szeretetet, hanem ők is részesülnek belőle, hasonlóan intenzív módon. Hajlamosak arra, hogy mindent háttérbe szorítsanak a szerelmük érdekében, ami akár abban rák flört megnyilvánulhat, hogy addigi karrierjüket egy az egyben sutba dobják.

  Számukra a család jóval előrébb való, mint az anyagiak, a pénzre úgy tekintenek, mint egy hétköznapi eszközre.

  rák flört

  Inkább spórolnak, vagy lemondanak valamiről, minthogy túlórázzanak, és kevesebb időt tölthessenek szeretteikkel. Nem határozottak, csak annak rák flört A Rákok gyakran ránézésre sem kifejezetten erős alkatok, tehát nem azok a macsó típusok, inkább jófiúknak mondhatjuk őket.

  rák flört

  Azonban itt is akadnak kivételek, sőt, vannak olyan Rák férfiakakik szeretik ennek a szöges ellentétét elhitetni magukról. Ez azonban csak a látszat, valójában belül még ők is gyengédségre, törődésre vágynak.

  rák flört

  Esetükben tehát arról van szó, hogy a belső igényük nem feltétlenül passzol össze azzal a világnézettel, amivel ők igazán azonosulni akarnak.