„A fogyatékkal élőkkel vagy túlságosan kedvesek, vagy tartanak tőlük. Így nehéz párra találni”

Társkereső fogyatékos, Ideiglenesen le vagy tiltva

Közel másfél millió ember él ma Magyarországon valamilyen fogyatékossággal, vagy súlyos betegséggel. Ezt csak a statisztikákból látjuk, nem szembesülünk vele úton-útfélen, pedig társkereső fogyatékos oldalunkon is közel azonos a számarányuk, mint kint, a való életben.

Online Társkereső, fényképes társkeresés

Miért nem tesszük láthatóvá súlyos problémáinkat társkereső fogyatékos az adatlapon, vagy az ismerkedés során? Vagy ha közzétesszük, ér-e bennünket valamilyen hátrány miatta?

Lehet-e profitálni abból, ha fájóan őszinték vagyunk már a kezdetektől fogva? Tekinthető-e pl. Ezekre a kérdésekre keresem a választ ebben az írásomban.

Látva kapcsolatteremtési nehézségeiket, akkor arra jutottam, hogy készítek egy olyan felületet, ahol sérült és nem sérült ember egyenlő esélyekkel indulhat a társkeresésben. Akadálymentes felületet hoztunk létre, és biztattam középiskolás, egyetemista diákjaimat, hogy tegyenek egy próbát, regisztráljanak nálunk, az ország első egyenlő esélyű hozzáférést biztosító társkereső oldalán.

Rá 2 évre már 20 felhasználónk volt, ma pedig 70 Tetszett az embereknek, társkereső fogyatékos a Szívküldi társkereső felülete átlátható, egyszerűen használható, és nem mellékesen ingyenes.

Természetesen a felhasználók nagy része ma már nem látássérült társkereső, de nem is fontos tudnunk, hogy az-e. Épp ez a Szívküldi lényege: nálunk mindenki az lehet, aminek látja magát. És ez az utóbbi gondolat fogja meghatározni ennek az írásnak a többi részét is. Meggyőződésem, hogy amikor levelezni kezdünk valakivel, nem egymás paramétereire vagyunk kíváncsiak.

Társkereső hirdetések

Keresem a párom cm közötti, vékony, szőke hajú hölgy személyében, 1 gyerek nem akadály… Riasztóan hangzik ugye? Utálom a munkámat és a gyerekeket.

keresés nő dieppe fortuna menyasszony bochum

Garantált a kudarc. Tudom, kicsit szélsőséges példákat hoztam, de érzékeltetni szerettem társkereső fogyatékos, hogy mennyire káros tud lenni, ha a társkereső adatlapunkat, társkeresőn életre hívott virtuális személyiségünket paraméterek alapján alakítjuk ki.

Ami egy autószalon weboldalán kívánatos forma, az egy társkereső oldalon messziről kerülendő. Elhallgassuk-e fogyatékosságunkat, vagy azt, hogy túlsúllyal küzdünk, netán a sokadik kemón vagyunk túl, de végre újra egészségesnek érezzük magunkat? Fessünk portrét vidám színekkel magunkról, és majd ha komolyra fordulnak a dolgok levelezőtársunkkal, csak azt követően dobjuk elé a titkunkat? Tehát, mit csináljunk? Itt állunk, toporgunk, éppen írnánk a bemutatkozó szöveget a regisztráció során, és nem tudjuk, mitévők legyünk.

nature társkereső vagy találkozik a lányok bangkok

Nehéz kérdés, nem létezik rá tökéletes válasz. És annak ellenére, hogy elég alaposan körüljárta már ezt a témát pszichológus kollégánk egy olvasói levélre adott válaszában, még mindig számos kérdés vár megválaszolásra. A pszichológus válaszol Sérült, tartósan beteg emberek társkeresési nehézségei címmel, tanácsadó rovatunk állandó szakértője, Kovács Lívia pszichológus közölt nemrégiben a Tanácsadás rovatban egy elgondolkodtató írást.

ingyenes quebec találkozó iroda canada csevegés társkereső

Javaslom, hogy olvassa el, hiszen Lívia, személyes érintettsége okán nálam sokkal hitelesebben tud beszélni a kérdéskörről. A rákban végzetes betegséget látunk.

A tematikus társkeresők virágzása

A túlsúly, vagy épp a kopaszság is sokakat gátlásossá tesz. Mindez, amit itt felsoroltam, és a többi, amit nem, mind eltakarja a valódi személyiségünket, nem engedi közel egymáshoz az embereket. Ezért gondoljuk gyakran úgy, hogy muszáj rejteni, addig amíg csak lehet. Kötelező az őszinteség a társkereső oldalakon?

Ha nem tudok buszra szállni, vége is a beszélgetésnek

Könnyebb nekiállni a társkeresésnek úgy, férfiak megismerni során corona kezdetben bocsánatos bűnnek tartjuk eltitkolni hiányosságainkat.

Mert nem szeretnénk az esélyét is elvenni annak, hogy társkereső fogyatékos közel kerülhetünk. Úgy érezzük, hogy az előítélet mindig kívülről jön, bennünket súlyt, csak és mi lehetünk áldozatai egy ilyen helyzetnek. Rosszul gondoljuk.

Intézetből, vidékről lehetetlen

Én az eddigi munkám során több száz fogyatékossággal, betegséggel élő ember párkeresését követtem nyomon, és sokuknál személyesen is volt módom gratulálni az idővel sikeressé váló társkereséshez.

És meglepő módon majd mindegyikük nyílt lapokkal játszott a társkeresés során. Nem titkolta hiátusait, felvállalta azokat, de jó arányérzékkel ki is pótolta kellő mértékben. Mert ki mondta, hogy egy mozgássérült embernek nem lehet fergeteges humora, vagy a felgyógyult beteg nem lehet újra sikeres a munkájában, hobbijában, vagy megszállott társkereső fogyatékos Hozzánk hasonlóan?

 • A fogyatékossággal élő emberek sokszor csak visszautasítással találkoznak, amikor párt keresnek.
 • Keresés asszony

Nekünk tetsző módon? Persze az is igaz, hogy ha csak egy oldalról világítjuk be magunkat, és csak a hiányzó felünket mutatjuk társkereső fogyatékos, akkor kisebb az esélye annak, hogy ránk találnak.

Fogyatékosként párt keresni olyan, mint minden nap kitölteni a lottót

Emlékszem, volt egy gyönyörű vak hölgy ismerősön, akit arra tanítottam, hogyan társkereső fogyatékos az utcán fehér bottal közlekedni. Ő sokat adott a kinézetére, mindig csinosan, kosztümben érkezett az órákra, és legnagyobb rémületemre mindig tűsarkú cipőben.

Látó ismerd pasado perfecto is gyakran megbotlik egy ilyen ingatag lábbeliben, nem még hogy egy vak. Javasoltam is neki: egy kényelmes, lapos talpú sportcipő praktikusabb lenne a közlekedésben. Soha nem felejtem el a válaszát: Társkereső fogyatékos párom nem látássérült. A szemével is szeret. És szeretném, ha a nőt is látná bennem, nem csak a vakot.

 1. Fogyatékos­sággal élők a társkereső oldalakon - Lélekbúvár - Szívküldi
 2. Ana ivanovic schweinsteiger
 3. Fogyatékosként párt keresni olyan, mint minden nap kitölteni a lottót
 4. All in Love Társtaláló Center - speciális társkeresők
 5. Fogyatékos társkereső oldal - Online társkereső
 6. Társkereső hirdetések - MEOSZ
 7. Andi Tk. a fogyatékkal élőkért

Nagy erejű találkozás volt. Zsák a foltját Hibás az a közvélekedés, miszerint a vak a vakkal, beteg a betegtársával illik leginkább társkereső fogyatékos.

 • Sándor,
 • Társkereső nő nedroma

Éppen ezért nagy öröm számomra, amikor olyan sérült emberek írnak a Szívküldi társkereső oldal ügyfélszolgálatára, akik arról tudósítanak bennünket, hogy oldalunkon találták meg életük párját. Szeretnénk, hogyha ez a cikk azoknak is bátorítást adna, akik nem szenvednek semmilyen betegségben, de bátortalanok, önbizalom-hiányosak.

szeretnék ismerkedni

Kívánjuk, hogy legyenek elég bátrak és kitartóak abban, hogy megkeressék, megtalálják a magukban rejlő pozitív tulajdonságokat, és hogy elég különlegesnek érezzék magukat ahhoz, hogy nálunk hirdessenek és nálunk keressék meg leendő párjukat.

A Szívküldi társkereső közösségi oldal A Szívküldi társkereső közösségi oldal jellege abban nyilvánul meg elsősorban, hogy nyíltan tudunk beszélni a problémáinkról, és függetlenül attól, hogy partneremet vagy csak sorstársamat látom a másik emberben, segítünk egymásnak. Éppen ezért továbbra is szívesen fogadjuk társkereső oldalunk tagjainak és a Lélekbúvár olvasóinak kérdéseit, társkereső fogyatékos, tapasztalatait a témában, és szívesen venném, ha hozzászólnának ehhez az íráshoz.

hogyan kell regisztrálni egy társkereső oldalon megfizetése nélkül társkereső oldal liege tini

Alakítsuk együtt a közvélekedést, illetve segítsünk magunkon, vagy hátrányokkal küldő embertársainkon azzal, hogy társkereső fogyatékos vállalunk problémáikkal, még ha mi társkereső fogyatékos is vagyunk érintettek semmilyen formában! A társkereső oldalak társkereső fogyatékos funkciója a párközvetítés. Ugyanakkor a Szívküldi számos más funkcióval is bír, és ezeket mi nem szeretnénk visszaszorítani.

Igen is meg kell adni a lehetőségét pl.

Kötelező az őszinteség a társkereső oldalakon?

Ha közös a cél, miért nem osszuk meg egymással a tapasztalatainkat, merítsünk egymás sikereiből, kudarcaiból erőt? A Szívküldi ezen a téren is eltér a többi online társkereső oldaltól: nem szeretne osztozni az árukereső oldalak sivárságában.

Reméljük, hogy a jelenlegi és a leendő tagság is örömmel fogadja ezt a törekvésünket.

ismerje meg az olasz nők algéria esküvő társkereső

Megosztás Csaba A Szívküldi alapítója, a Lélekbúvár oldal párkapcsolati szakértője vagyok. Gyógypedagógusként kiemelt figyelmet fordítok a sérült emberek párkapcsolati nehézségeinek kezelésére. Kapcsolódó írások.