Útitárs kereső - Utazók sarka - NagyUtazászepkepek.hu Utazási Portál

Társkereső nyaralás

Nyaralni mindenki szeret, a különböző irodák segítségével pedig bárki komolyabb szervezés nélkül vehet részt álmai utazásán.

társkereső nyaralás

A csoportos utakra azonban leggyakrabban párok vagy családok fizetnek be, az egyedülálló utazók pedig sokszor csak nehezen találják meg a helyüket egy ilyen társaságban.

Ugyanakkor sokan panaszkodnak arra, hogy ismerkedni is egyre nehezebb.

társkereső nyaralás

A táncos szórakozóhelyeket, a vakrandikat vagy a társkereső portálokat sokan komolytalannak, túl direktnek, esetleg egyenesen veszélyesnek érzik.

Nekik kínálnak tartalmas szórakozással egybekötött ismerkedési lehetőséget azok az utazási irodák, melyek kifejezetten szinglik számára is szerveznek nyaralásokat.

Első Találkozás Társkereső

Mivel a társkereső nyaralás mindenki egyedülálló, senki nem társkereső nyaralás magát kellemetlenül vagy kirekesztve, ugyanakkor egy közösen eltöltött, élményekkel teli nap után az emberek sokkal nyitottabbak lesznek az ismerkedésre is. Egy ilyen nyaraláson még az is könnyen megtörténhet, hogy megismerkedsz a nagy ő-vel, ha pedig mégsem, legalább kellemesen és aktívan töltötted a szabadságodat.

társkereső nyaralás

Coral Tours Az ben alakult Coral Tours utazási iroda néhány fős családi vállalkozásként kezdte meg működését. A dinamikus, fiatal csapat tagjainak célja, hogy a tömegturizmus igényeinek kiszolgálása helyett a minőségi utazást helyezzék előtérbe, emellett azonban tisztában vannak azzal is, hogy az egyedülálló utazók gyakran kellemetlenül érzik magukat a társasutazásokon, sőt, legtöbbször még magas felárat is fizetniük kell.

Balázs vagyok, az Első Találkozás társkereső megálmodója, programozója és mindenese egy személyben.

Épp ezért től kimondottan szingli utakat is szerveznek, egyedül érkező szingliknek épp úgy, mint gyerekkel nyaralni kívánó egyedülállóknak vagy épp társkeresőknek. Az ismerkedést a különleges helyszínválasztással is támogatják.

társkereső nyaralás

Ha a Coral Tours-szal nők találkozik franciaország utazni, esetleg párt találni, legközelebb Londonban próbálhatod meg, egy négynapos városlátogatás keretében. Nyaralásaikon többek között ismerkedési lehetőséget, de elsősorban színes programokat és emlékezetes utazásokat kínálnak.

A klub fontosnak tartja, hogy megvédje tagjait a komolytalan kíváncsiskodóktól társkereső nyaralás az esetleges zaklatóktól, ezért, ha szeretnél részt venni valamelyik programjukon, először regisztrálnod kell, amit ingyen is megtehetsz a klub honlapján. A nem regisztrált tagok számára az oldal valóban csak kevés információt tesz elérhetővé, azt azonban előbbi nélkül is eláruljuk, hogy a következő szingliprogram egy háromnapos prágai kiruccanás lesz október Mivel a klub társkereső nyaralás utaztatója a Cartour, érdemes az ő honlapjukon is böngészned információgyűjtés céljából.

Ha még nem vagy benne biztos, hogy utazni szeretnél, vagy nem bírod kivárni október végét, akkor is érdemes felkeresned a webhelyet, hiszen a Szingli Utazók Klubja regisztrálás után társkereső oldalként is működik, társkereső nyaralás chatelhetsz is a többi felhasználóval.

társkereső nyaralás

A legromantikusabb helyek Szeretnél olyan helyekre utazni, ahol a legkönnyebben megérint a szerelem? Ha kíváncsi vagy a legromantikusabb úti célokra, nézd meg, mit ajánl a szakértő, nem utolsósorban pedig az utca embere.

Egy könnyed, vidám hangulatú táncos esten, melyen néhány táncfigura elsajátítása közben a többi kíváncsi résztvevőt nem csak messziről, de egész közelről is megismerheted. A táncóra előtt mindenkinek lehetősége lesz bemutatkozni, egymásnak kérdéseket fel lehet tenni.

Proko Travel A Szingli Nyaralás nevű honlap a népszerű, körutazásokat szervező Proko Travel útjaira kínál helyeket kifejezetten szingliknek. Az utazási iroda természetesen nem garantálja, hogy párra lelsz, azonban társkereső nyaralás lehetőséget mindenképp megteremti, a társasutazások ugyanis kifejezetten alkalmasak az ismerkedésre, hisz a reggelitől a vacsorán át az esti és nappali programokig mindent együtt csinálnak a résztvevők.

társkereső nyaralás