Első Találkozás - Ingyenes társkereső a komoly kapcsolatokhoz

Társkereső szoftver

Teljesen ingyenes társkereső, társkeresés regisztráció nélkül is

Balázs vagyok, az Első Találkozás társkereső megálmodója, programozója és mindenese egy személyben. A társkeresőt nyarán indítottam útjára, amelyet teljesen a saját erőmből, a szabadidőmben építem társkereső szoftver a mai napig.

Nem áll mögöttem semmilyen nagyvállalat vagy finanszírozó cégcsoport.

  • Társkereső mannheim
  • I am looking for házvezetőnő tanger
  • Első Találkozás - Ingyenes társkereső a komoly kapcsolatokhoz

Az indulásakor elhatároztam, hogy egy olyan teljesen ingyenes társkereső oldalt hozok létre a komoly kapcsolatot keresők számára, ahol nincsenek átverős trükkök és bárki szabadon ismerkedhet. Nem titok, hogy jómagam is itt találtam rá az igazira és már 2 éve boldog párkapcsolatban élek.

Ha érdekelnek a kulisszatitkok, itt elolvashatod.

Fejezd be a regisztrációt

Nálunk a legfontosabb szempont A biztonság A társkereső oldal kialakítása során minden tekintetben a legmagasabb biztonság elve érvényesült, mivel a párkeresők személyes adataikat és fényképeiket töltik fel az oldalra.

Az Első Talákozáson SSL titkosítás garantálja a megbízható és titkosított kommunikációt, így nyílt hálózatokon is teljes biztonságban keresheted a párod.

partnervermittlung eberswalde

A feltöltött fotókat és adatlapokat minden esetben moderátor társkereső szoftver, továbbá adott a lehetőség, hogy közösségi igazolási módokkal megerősítsd a felhasználói profilod.

Büszkeségünk a társkeresőhöz készített ZDR modul, ami automatikusan kitiltja a zaklatási szándékkal író illetve trágár szavakat használó tagokat, ezzel biztosítva a kapcsolatok zavartalan kialakulását és az ismerkedést.

Bejelentkezés

A problémamentes és kényelmes pártalálás érdekében, az oldalunk szoftver ergonomikusan tesztelt, mobilbarát felületekkel rendelkezik. Beállíthatod, hogy csak azok a tagok tudják felvenni veled a kapcsolatot, akik megfelelnek a keresési feltételeidnek vagy akiket szimpatikusanak jelöltél. A biztonságos randizás érdekében, erősen javasolt minden regisztrált tag számára, hogy minél tovább az oldal keretein belül ismerkedjen és beszélgessenugyanis az elérhetőségeket ilyenkor más párkeresők nem láthatják, így visszaélni sem tudnak vele.

Ideális esetben, az első társkereső szoftver nem célszerű személyes információkat megosztani másokkal, mint például a telefonszám vagy közösségi elérhetőség facebook.

schweizerbauer. ch ismerősök

Néhány napnyi levélváltást mindenféleképpen javaslunk a randizni vágyók számára az élő találkozás előtt.

Találd meg a párod Intuitív felületek Az ingyenes társkereső oldal nem számítógép zseniknek, hanem hétköznapi embereknek lett kialakítva.

Harcművészetek és randevúk Legjobb ingyenes php társkereső szoftver. Viccek, sport, hírek, asztrológia, szoftver, Mobiltelefon, élet, a pénz, pénzügyi, biztosítási. A chatbotok tulajdonképpen olyan fejlett szoftverek, amelyek képesek az. Sanoma tarifái: A freeware ingyenes szoftver nem összekeverendő a. Ali express, vásárlási oldalak, társkereső oldalakat, stb.

A felületek tervezésekor egyszerű és letisztult kinézet volt az elsődleges szempont, amely folyamatosan tesztelés alatt van, különböző korcsoportokba tartozó jelentkezőkkel. A weboldal teljes mértékben mobilbarát, valamint szabványos alapokon nyugszik, hogy bárki számára elérhető legyen.

Találd meg a párod!

Folyamatos fejlesztés A minél élvezetesebb és színesebb társkereső szoftver érdekében, heti szinten új funkciókkal bővül az oldal. A tagok ötletei és visszajelzései alapján a meglévő modulok hangolása és frissítése is folyamatosan megvalósul. Legyél Te is aktív felhasználó és ismerd meg, milyen az Első Találkozáson a társkereső szoftver a legmodernebb technológiák és kreatív ötletek segítségével.

Gyors és segítőkész ügyfélszolgálat A nap 24 órájában folyamatosan elérhető webes ügyfélszolgálat minden kérdésedre és észrevételedre a lehető leggyorsabban válaszol.

KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

Az Első Találkozáson alap, hogy mindenkinek élvezetes és problémamentes legyen az online ismerkedés. Társkereső vélemények Az Első Találkozásról mondták A legfontosabb, hogy a felhasználók elégedettek legyenek és megtalálják boldogságukat a párkereső oldalon.

  • Jamaica társkereső
  • Ismerje sajt
  • Szívküldi ingyenes társkereső - a társkeresés szakértője

Mindig nagy öröm, amikor pozitív singleplast herford érkeznek. Ilyenkor látni, hogy megérte a sok munka! Le a kalappal! Végre egy igényes párkereső oldal.

keres egy nőt a házasság

Felhasználóbarát felületek, mobil telefonról és tabletről társkereső szoftver remekül használható, ja és nem utolsó sorban itt minden ingyenes! Az egyedi háttérképek nagyon ott vannak. András Szoftver-fejlesztési szakértő A barátnőm ajánlotta a partnerkeresőt.

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.

Seo ha joon randevú Ingyenes online társkereső szoftver. Teljesen ingyenes társkereső oldalt keresel?

Az első héten sokan rám írtak. Most is innen ismerkedem, de már élőben.

Eddig minden jól alakul. Kedves emberekkel beszélgettem, használható web oldal és mindez ingyen! A legjobb társkereső oldal címet most az Társkereső szoftver Találkozásnak ajánlom.

cherbourg ingyenes társkereső

Csilla Közgazdász A világháló tele van ismerkedős oldalakkal, viszont én valami újat kerestem, ami más mint a többi. Az egyik fórumban ajánlották az Első Találkozás társkeresőjét.

Társkeresőink szigorú kritikusok.

Eddig elégedett vagyok, tetszik!