Vár a JOY Beauty Club!

Amelynek flörtöl

Február Flört — ártatlan játék vagy megcsalás?

amelynek flörtöl

Megpróbálhatunk flört nélkül élni, de ezzel önmagunkból veszítünk el egy fontos darabot, amely ugyanúgy létszükségletünk, amelynek flörtöl a táplálék vagy a levegő. Örök dilemma, hogy a flört már megcsalás-e, vagy lehet tisztességesen is csinálni?

amelynek flörtöl

Ajánlom Életem egyik nagy tévedése Húszévesen amelynek flörtöl nem csak én estem abba a hibába, hogy olyan halálosan komolyan gondoltam a monogám párkapcsolatot, hogy még a flört gondolatát is megcsalásnak tekintettem. Szentül meg voltam róla győződve, hogy számomra csak egy férfi létezik, és tőle majd mindent megkapok: bókokat, elismerő mosolyokat, simogatást, kedvességet, gyengédséget, nagy, világmegváltó beszélgetéseket.

Az első évben nem is volt különösebb probléma. Elbódított — vagy mondhatnám azt is, hogy elvakított — a szerelem.

amelynek flörtöl

Az utcán a pasikat észre sem vettem, és mindent megtettem, hogy ők se vegyenek észre. Akkor még nem tudtam, de a szerelem kémiájával szálltam harcba, és mint minden ilyen csata, ez is őrült és megnyerhetetlen volt. Flörtölni — ösztönösen Amikor úgy döntöttem, hogy felhagyok a flörtöléssel, önmagammal szálltam szembe.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Mert a flört nem egy rossz szokás, amelyet felvesz vagy letesz az ember, hanem abból fakad, hogy nőnek és férfinak születtünk. Ugyanúgy az egyéniségünk része, mint a hajunk és szemünk színe, a könyvek, amelyek hatnak ránk, vagy éppen a szokásaink.

Kövess minket

Ugyanolyan létszükséglet, mint a táplálék vagy a levegő. Okos könyvek beszélnek arról, hogyan kell flörtölni — milyen taktikákat és trükköket kell bevetni —, miközben az izzadságszagú akarás a flörtölés gyilkosa.

amelynek flörtöl

A flörtben éppen az a szép, hogy játékos, kiszámíthatatlan és ösztönös. Sohasem tudhatod, hogy hol akadsz emberedre és cinkosodra. Érintés nélküli tánc ez, amelyhez olykor annyi is elég, hogy egy férfi és egy nő elmegy egymás mellett az utcán, vagy négy megállót együtt utaznak a 7-es buszon. A flört megcsalás?

Tovább a flörtről, flörtölésről

Nagy dilemma, és nem is lehet egyértelműen eldönteni, hogy a amelynek flörtöl már megcsalásnak számít-e. Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjunk, olyan fogalmakat kell definiálni, mint szerelem, hűség, flört, megcsalás, és ezekből a meghatározásokból nem lehet kihagyni a személyes meggyőződésünket sem.

A legtöbb esetben mégis attól függ, hogy a flörtölés során meddig megyünk el, amelynek flörtöl éppen szingliként vagy párkapcsolatban élünk-e. A szingli nő bátrabb, szabadabb, neki csak önmagához kell hűségesnek lennie, és egy lopott csók csak fokozza a flört élvezetét, míg egy házas párkapcsolatban élő nőnél nincs ártatlan csók, mert az már kimeríti a megcsalást.

amelynek flörtöl

Amelynek flörtöl a szópárbaj, a ár társkereső vagy a szemezés élvezetes játék lehet egy idegen férfival. Olvasóink a flörtről.