Vaskarika - Nem kötelező az autizmussal élők esetében a maszkviselés

Autista menyasszonyok. Nem kötelező az autizmussal élők esetében a maszkviselés

Nem gyászol, és nem szeret. Azt hiszi magáról, hogy sérült, de a családja ezt másként látja. Ők jól tudják, hogy a férfi az autizmusa miatt egyszerűen csak máshogyan viszonyul az autista menyasszonyok. Mivel nagyon kerüli a párkapcsolatokat, édesanyja a kezébe veszi az irányítást, és Vietnamba megy, hogy tökéletes feleséget találjon neki.

Nem kedvelem a romantikus regényeket, de az a könyv még nálam is betalált, nagyon tetszett a történet és a szerző könnyed, olvasmányos stílusa. Ezúttal a Menyasszony rendelésre című kötetében a főhősnek az autizmus okoz beilleszkedési nehézségeket, és sajnos a pártalálásban sem könnyíti meg a férfi dolgát. Hogyan találhat szerelemre és társra az, akinek "nincsenek" érzései? Khai Diepet egy tíz évvel ezelőtti történeten keresztül ismerjük meg, amikor legjobb barátja temetésén azon morfondírozik, hogy most szomorúnak autista menyasszonyok lennie, zokognia kéne, ahelyett, autista menyasszonyok a mindennapi apróságokon elmélkedik.

Egy vietnámi kis faluban hiába diagnosztizálnak az embernél Aspergert vagy autizmust, ott az ember csak egyszerűen fura, de Khai tudta, hogy ő valami más.

forró alkalmi szex

Főleg, amikor mindenki azt várta, hogy összezuhan a tizenhat éves Andy temetésén. Autista menyasszonyok volt Khải egyetlen barátja. Nála jobb barátja nem is lehetett volna. Ha Andyt nem tudja gyászolni, az azt jelenti, egyáltalán nem tud gyászolni.

Hamupipőkének nézte a menyasszonyt az autista kislány – videó

És ha gyászolni nem tud, akkor az érzelmi skála ellentétes pólusára is biztosan képtelen. Nem tud szeretni. Andynek igaza volt. Khai szíve biztosan tényleg kőből van.

A felismerés úgy zúdult rá, mint a jégeső.

„Nem illünk a társadalomba, megértem” – interjúnk Annával, aki autista fiával költözne

Nem örült neki, de kénytelen volt elfogadni. Ezen úgysem változtathat. Olyan, amilyen. Jóképű és okos, de a kapcsolatokat kerüli, úgy gondolja a mai napig, hogy nem képes szeretni. Elvégezte a főiskolát, sikeres Családja azonban nem ért vele egyet és nem szeretné, ha magányosan élné le az életét, ezért anyja a régimódi módszerekhez folyamodik és elutazik Vietnámba, hogy feleséget találjon Khai-nak.

vagy megfeleljen az idősebb férfiak

Khai édesanyja egy puccos hotelben válogatásokat tart, de végül nem várt helyen, rosenheim zsaruk menyasszonyok mosdóban bukkan rá a lányra, aki elsőre szimpatikussá válik számára és persze bolondnak autista menyasszonyok, amikor pár perc beszélgetés után megkérdi, hogy hozzámenne-e a fiához, hogy aztán együtt éljenek boldogan az Államokban.

Nem csodálkozom, ezen szerintem autista menyasszonyok nagyokat pislogna. Elutazik Amerikába, ha egymásba szeretnek, akkor egy jobb életet adhat kislányának, akit egyedül nevel, ráadásul egy hajszálnyi remény van rá, hogy amerikai apját is megtalálhatja, akivel sosem találkozhatott. Innen indul el kettejük hullámvasútra hajazó ismerkedése.

Egy autista férfi rátalálhat a szerelemre? - KultúrPara

Esme azt hiszi sokat tud a szerelemről, csak épp Khai nem egy átlagos pasi. Ami másoknál működik, az nála lepereg.

a roses ismerkedés

Rengeteg félelemmel indult el a vidéki lány a nagy útra, ám, amire még ő sem számított, hogy ő lesz az, aki viszonzatlan és reménytelennek tűnő szerelembe esik. Khai pedig még mindig úgy hiszi, hogy képtelen szeretni, ezért a család nem neki való.

Megható videó: Hamupipőkének hitte az autista kislány a menyasszonyt, elképesztő dolgot tett

Meg van róla győződve, hogy sosem tudná viszonozni a lány érzéseit. Vajon van esélye két makacs fiatalnak, akik teljesen másként látják a világot? Ismét egy különleges történetet kaptunk a szerzőtől, autista menyasszonyok nem az a tipikus love story. Nem volt szerelem első látásra, nem volt hatalmas tűzijáték, voltak viszont ellentétek, feszültségek, és a kulturális szakadék sem könnyítette meg a dolgukat. Nem hullott az ölükbe a szerelem, a boldogság, meg kellett küzdeniük érte.

Mindegyiküknek a maga módján. Rengeteget változtak.

Milanovich Domi Téged is fáraszt, hogy folyton döntéseket kell hozni? Bár elsőre meredeken hangzik, állításainak egy részét a tudomány is tudja igazolni.

Kifejezetten tetszett, hogy a lány nem tudott Khai állapotáról. Így nem skatulyázta be, hanem megismerte, ráadásul meg is szerette a srácot. És még A szerelem egyenlete szerelmes párja is kapott egy kis helyet a kötetben.

A törlés kéréséig Továbbá, ha Ön reklámüzentet kap tőlünk az e-mailben, emlékeztetni fogjuk Önt arra, hogy bármikor lehetősége van korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen leiratkozni. Sütik és web beacon-ok, névtelen információk a weboldalaink használatán keresztül A femcafe.

Összességében autista menyasszonyok a kötet is tetszett, de egy hajszállal nálam nyert A szerelem egyenlete. Tetszik, amit olvastál?

közvetlen társkereső internetes

A borítóképre kattintva kedvezményes áron megrendelheted a kötet a kiadótól!