DAF XF GYORS ÁTTEKINTŐ SEGÉDLET

Daf megismerni

Ez a szöveg az angol nyelvű forrásszöveg fordítása. A fordítás értelmezési különbségekhez vezethet az írott szöveg tartalmának és jelentésének megértése során. A tartalom és az írott szöveg értelmezésénél felmerülő vitatható esetekben mindig az eredeti, angol változat tekintendő meghatározónak.

Az alapító van Doorne fivérek műszaki és üzleti zsenialitásának köszönhetően a kis eindhoveni kovácsműhelyből mára a világ egyik vezető tehergépkocsi-gyártója vált. Érdemes hát megismerni e fejlődés főbb mérföldköveit. Közzétéve: július Kezdetben hegesztési és kovácsolási munkákat végzett Hub van Doorne Az as évek elején aztán a daf megismerni gazdasági világválság miatt a van Doorne fivéreknek profilt kellett váltaniuk, így pótkocsigyártásba kezdtek.

daf megismerni

Egyik jelentős innovációjukként az alvázakat szegecselés helyett hegesztéssel készítették, ezáltal járműveik rendkívül kis saját tömegükkel tűntek ki a piacon. A második világháború alatt pedig a DAF mérnökei már egy tehergépkocsi tervein dolgoztak.

Előtérben a tehergépkocsik — DAF tehérgépkocsi-alváz Ezeket svájci nem flört előkészületeket aztán gyorsan kamatoztathatták, ugyanis a háború után óriási kereslet jelentkezett mindenféle szállítóeszközre.

daf megismerni

A DAF szeptemberében előállt első járóképes tehergépkocsi-alvázával, ekkor a fülkéket még különböző daf megismerni készítették. Egy évvel később pedig felavattak Eindhovenben egy új tehergépkocsigyárat.

daf megismerni

Majd ben a gyártó első saját fülkéje is megjelent. Ekkortájt több katonai tehergépkocsit is megalkotott a DAF, amelyek újfajta összkerékhajtási rendszerrel kínáltak kiváló terepjáró képességet. Daf megismerni ben átadott üzemben eleinte Leyland-licenc alapján készültek az erőforrások, ám rövidesen megjelentek a saját fejlesztésű egységek is.

Két évvel később a DAF a piacon az elsők között bemutatta turbófeltöltős dízelmotorját.

daf megismerni

Sőt, tól már a tengelyek is házon belül készültek. A holland gyártó ben kihozta a as tehergépkocsit, amelyet a nemzetközi fuvarozás anyjának is hívtak. Az első billenthető fülkék ban jelentek meg a DAF kínálatában, és az F típusok már ilyennel kerültek piacra.

daf megismerni

Említést érdemelnek a DAF személyautók is, amelyek forradalmi újdonsága a fokozatmentes automatikus sebességváltó volt. Az as években továbbfejlesztették a befecskendezőrendszert és az égéstér formáját, így megszületett a legendás ATi Advanced Turbo intercooling — fejlett turbófeltöltés és töltőlevegő-hűtés motorok generációja.

Bejegyzés navigáció

Daf megismerni az évben mutatkozott be a rendkívül tágas Space Cab fülke is, amelyet ben a még magasabb Super Space Cab követett. Egy évvel később már meg is jelent a 95XF típus, amelyet ben az XF váltott fel.

Novo DAF XF - Excelência Pura

Persze közben a CF és az LF is lépést tartott a korral. Az Euro VI-os motorok bevezetése terén szintén élen járt a DAF, amely ben az egymilliomodik tehergépkocsi megszületését ünnepelhette. Tavaly óta pedig továbbfejlesztett hajtáslánccal növeli tovább népszerűségét az LF, a CF és az XF tehergépkocsi, méltán folytatva a van Doorne fivérek szellemi örökségét.

The main business activity is: Doubleclick is Google's real time bidding advertising exchange. This cookie works by uniquely identifying your browser and device. Although Google is primarily known as a search engine, the company provides a diverse range of products and services. Its main source of revenue however is advertising. Google tracks users extensively both through its own products and sites, and the numerous technologies embedded into many millions of websites around the world.