Pompeo pontosított

Flört irán

dal flört táncórák egyedülállók freiburg

Irán is szívesen tárgyalna az atomalkuról MTI Válasz Trumpnak A rövidke flört irán válaszként érkezett Donald Trumpnak arra a kijelentésére, hogy szívesen találkozik az iráni elnökkel, illetve Mike Pompeo amerikai külügyminiszternek arra a megnyilvánulására, miszerint egy ilyen találkozó létrejöttéhez Iránnak még számos feltételt kell flört irán. Trump a Giuseppe Conte olasz kormányfővel közös washingtoni sajtóértekezlete után közölte, hogy flört irán találkozik az iráni elnökkel, vagy "bárkivel" az iráni vezetők közül, ha erre jelzés érkezik Teheránból.

singles bad mergentheim találkozz új emberekkel stendal

Hozzátette: nincsenek előfeltételei a találkozóhoz. Pompeo pontosított Alig két órával később az amerikai diplomácia vezetője a CNBC televíziónak adott interjújában leszögezte: támogatja az elképzelést, de a találkozónak és minden tárgyalásnak vannak előfeltételei.

Innellea live at Jaisalmer fort, in Rajasthan, India for Cercle

Pompeo azt hangoztatta: "Ha az irániak kinyilvánítják elkötelezettségüket arra, hogy alapvető változtatásokat hajtanak végre abban, ahogyan a saját népükkel bánnak, visszafogják kártékony tevékenységüket és egyetértenek azzal, hogy érdemes csatlakozni egy flört irán nukleáris megállapodáshoz, amely valóban elejét veszi az atomfegyverek elterjedésének, akkor az elnök, mint mondta, kész leülni és párbeszédet folytatni velük".

Elemzők emlékeztetnek rá: májusban Mike Pompeo 12 feltételt szabott ahhoz, hogy a flört irán iráni atomalku egyoldalú amerikai felmondása után tárgyalások kezdődhessenek Washington és Teherán között. Irán nyarán egyezett meg az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagjával - Kínával, Oroszországgal, az Egyesült Államokkal, Nagy-Britanniával és Franciaországgal - valamint Németországgal és az Európai Unióval atomprogramjának korlátozásáról, cserébe az ellene életbe léptetett nemzetközi szankciók fokozatos feloldásáért.

ingyenes fiatalok társkereső keres partnert

A megállapodást azonban a elején hivatalba lépő Donald Trump többször is megkérdőjelezte, azt állítva, hogy az atomalkunak védelmeznie kellett volna az Egyesült Államokat és szövetségeseit, ehelyett azonban lehetővé tette, hogy Irán továbbra is uránt dúsíthasson.