GoToChannel by Swap Meet Shops - Chrome Webáruház

Meet youtube, Hogyan lehet regisztrálni a Google Meetre?

meet youtube algéria franciaország társkereső

Csomagolás Néhány hasznos tipp és trükk az Ön számára A fiók létrehozása során sokan adnak képeket a Google-profiljukhoz. Később azonban módosítani vagy törölni szeretnék a profiljukból.

Profilkép eltávolítása a Google-fiókból

Ha el akarja távolítani Google-profilfotóját, de nem biztos abban, hogyan kell csinálni, kövesse az alább megadott módszereket a meglévő eszköz alapján. Számítógépen web Az alábbi lépéseket követve törölheti Google-profilfotóját a számítógép böngészőjén keresztül. Nyissa meg böngészőjét, és lépjen a accounts.

Setting up a Google Meet Webinar with YouTube Live Streaming

Jelentkezzen be fiókjával, ha még nem. Kattintson a bal oldalon található oldalsáv Személyes adatok elemére. A következő képernyőn görgessen lefelé, és kattintson az Ugrás rólam gombra. Itt kattintson a Profilkép elemre.

Ideiglenesen le vagy tiltva

Kattintson meet youtube fotó alatt meet youtube Eltávolítás gombra. Profilfotóját most azonnal eltávolítjuk Google-fiókjából. A fényképet később hozzáadhatja vagy módosíthatja a fenti lépések megismétlésével. A fenti lépéseket az Android vagy iPhone bármely böngészőjén keresztül is használhatja.

Kapcsolódó bejelentkezés

Androidon Nyissa meg a Beállításokat androidos telefonján. Irány a Google szakasz. Kattintson a Google-fiók kezelése elemre. Most váltson a Személyes adatok fülre.

meet youtube flörtöl normális

Kérjük, görgessen az aljára, és kattintson az Ugrás a Rólam elemre. Koppintson a profilfotójára, és válassza a Nincs fotó lehetőséget.

Meet The Engels YouTube-áttekintés

Google-profilfotóját most sikeresen töröltük, és többé nem lesz látható. Kattintson a bal felső sarokban lévő menüre, és válassza a Beállítások lehetőséget.

meet youtube társkereső valencia spanyolország

Válassza ki Google-fiókját, majd kattintson a Google-fiók kezelése elemre. Váltson a Személyes fülre. Érintse meg az Ugrás a Rólam elemet az oldal alján. Kattintson ide a profilképére.