Ulm, Németország

Társkereső hockenheim

Tartalom

  társkereső hockenheim

  Megosztom Német bajnok lehet a 18 éves magyar gyorsaságimotoros A hétvégén Hockenheimben nyerheti meg pályafutása első felnőtt nemzetközi bajnoki címét Kovács Bálint, a H-Moto Team 18 éves gyorsaságimotorosa, aki a német bajnokság IDM Suzuki Cup kategóriájának összetett elsőségéért száll harcba a Formaes pályán.

  Ezt ne hagyja ki! Közgazdásznak adta ki magát a Momentum egyik vezetője, de hazudott, nincs diplomája A magyar csapat közleménye szerint Társkereső hockenheim jelenleg hárompontos hátránnyal második az összetettben, célja pedig az, hogy a hétvégi futamokon a pole pozícióból rajtolhasson és mindkét versenyt megnyerje.

  társkereső hockenheim

  A sorozat idei öt társkereső hockenheim kivétel nélkül a magyar motoros indulhatott az első rajtkockából és több futamgyőzelmet is aratott az erős nemzetközi mezőnyt felvonultató géposztályban. Egy másik magyarnak is drukkolhatunk A német bajnokság utolsó versenyhétvégéjén a H-Moto Team egy másik pilótát — Kakuszi Ádámot — is elindít, ő a Supersport kategóriában igyekszik majd felvenni a társkereső hockenheim az ellenfelekkel.

  A 16 éves motoros a Lausitzringen rendezett szezonnyitón — pályafutása első IDM-hétvégéjén — pontokat szerzett, a csehországi Mostban aztán ezt nem tudta megismételni.

  társkereső hockenheim

  Kakuszi harmadszor indul német bajnoki futamon, és bár még soha nem versenyzett a Hockenheimringen, úgy érzi, odaérhet a pontszerző pozíciókba. A Suzuki Cup kategóriában szombaton és vasárnap rendeznek egy-egy futamot, míg Supersport ban mindkét versenyre vasárnap kerül sor. Forrás: MTI.

  társkereső hockenheim