Hol tud egy introvertált személy ismerkedni?

Társkereső introvertált

Randivonal ❤ Gamer társkeresők

Sok introvertált egyedülálló, akik társat keresnek társkereső introvertált gondolják, hogy ők hátrányból indulnak másokkal szemben. Mert Mi jellemzi az introvertált személyiségű embereket? Kerülik az ismeretlen emberek társaságát. Nem tudják felhívni magukra a figyelmet.

Az introvertált társkereső előnyei

Rosszul érzik magukat ismeretlen helyzetekben. Nem szívesen kezdeményeznek, hisz még észreveszik őket. Én ezt nem fogom megcáfolni, mert ez valóban így van.

társkereső introvertált

Ha elhatározunk valamit, mindig azt érdemes megnézni, hogy mik azok az előnyeink, amik segítenek bennünket a célunk elérésében. Ha ezekre koncentrálunk, máris erősebbnek érezzük magunkat és így egész más lesz a hozzáállásunk. Így működik ez a társkeresés területén is.

társkereső introvertált

Az introvertáltaknak kifejezetten kedvezőek a virtuális platformok, hiszen nem kell rögtön megmutatkozniuk. Míg egy extrovertált feltesz egy nagyjából kitöltött profilt magáról, az introvertált pontos, részletes információkat ad meg.

társkereső introvertált

Ő szívesen levelezik hosszabban, ami segíti, hogy mire eljön az első találkozás ideje, már ne működő szexalkalmazások a másik teljesen idegennek.

Ugyan nehezen nyílik meg, ellenben nagyon szívesen hallgatja a másikat. Így van ez írásban is. Ezzel viszont nagyon szimpatikusnak tud tűnni a partner számára.

  • Az introvertált társkereső előnyei - Petróczi Katalin - párkapcsolati tanácsadó
  • Írta: Verticordiadátum: feb 27,rovat: Egyéb 6 komment Az utóbbi időben sok cikk foglalkozik az introvertáltakkal, azzal a magába forduló, olykor megközelíthetetlen személyiségtípussal, amelyet a társasági emberek érthetetlennek, mimózának, lustának, érdektelennek, olykor unalmasnak élnek meg.

Találkozáskor is nagyon társkereső introvertált hallgatóság, ami fokozza a már kialakult szimpátiát. Szemben sok extrovertálttal, akik vagy magukról beszélnek, vagy várják már, hogy beszélhessenek.

Kedves introvertált társkeresők! Csak ajánlom, hogy bátran fogjatok bele, és használjátok ki a személyiségetekből adódó előnyöket.

Az introvertált társkereső 4 +1 jellemzője | VagyokNeked Blog

Ezeket ismerve egész nyugodtan, magabiztosan fel tudtok lépni. Nincs az az extrovertált, hangadó, önbizalommal teli társkereső, akit ne tudnátok lepipálni a Ti visszafogott, érdeklődő, komoly hozzáállásotokkal. Akinek pedig az extrovertált személyiségű párra van szüksége, azzal Ti se társkereső introvertált introvertált sokáig együtt lenni.

Ha nem vagy tisztában vele, hogy Te milyen mértékben vagy introvertált, vagy extrovertált, töltsd ki a tesztetés legyél tisztában magaddal!

  • Az introvertált társkereső 4 +1 jellemzője | VagyokNeked Blog
  • Hozzászólások 0 Köztudott, hogy az introvertált ember energiát leszívja a nyüzsgés, a sok ember, éppen ezért ő jobban tud pihenni, töltődni egy csendes szobában, és nagyon nehezen szánja rá magát arra, hogy elhagyja a menedékét.

Ha régóta próbálkozol és még nem sikerült megtalálni a társad, keress bátran! Segítek megtalálni a Hozzád illő utat ahhoz, hogy ne kelljen tovább egyedül élned. Ha napi párkapcsolati tippeket szeretnél kapni, kövess a Facebookon!