Egy rakás ASRock alaplap közeleg B550-es vezérlővel

Vrm ismerősök. TheVR Fórum

Csomagolás és berendezések A tesztelési díj egy rendszeres fehér dobozba került. A teljes csomagolás nem képes semmit meglepni. A hivatalos termékoldalon megismerheti magát a Z87M-Plus összes funkciójával, amely a gyártót összpontosítja, hogy növelje döntéseinek vonzerejét.

Ez a mechanizmus lehetővé teszi a firmware-t, hogy frissítse a szervizközpontot. Tekintettel arra, hogy a szóban forgó termék nem kiskereskedelmi másolat, akkor a szállítási készlet is eltér a szokásos. Megjelenés Vrm ismerősök a CPU stabilizálásának egyszerűsített csomópontjának köszönhetően a termék mérete jó 3 cm-rel rövidebb, mint a szokásos Matx formátum. Ezenkívül a tizenhat PCI-E vonalak felosztása a több videokártya igényei alatt nincs megadva.

Csak, az egyik kapcsoló vrm ismerősök váltani négy sort a rendszer logikája közötti három réscsoportjának: koncentrálni összes számuk egy teljes hosszúságú aljzat, vagy hagyja csak két vonal átvitelével a többit a hagyományos PCI-E X1. A készülék egyszerűsége is befolyásolja hátrafelé, ahol nincsenek harmadik féltől származó elemek, különösen a CPU hűtő erősítő lemezének elhelyezésére.

timber társkereső

A táblán lévő radiátorok rugós műanyag reteszekkel vannak rögzítve. A termelés egységesítése ugyanazokat az elemek használatát eredményezi különböző eszközök ; A chipset chip teljesen ugyanaz, mint a korábban figyelembe vett H87I-Plus, a felelősségével.

A SATA négy szokásos aljzata vette helyét a sarkon, és kissé fölöttük vrm ismerősök videó forrás területén két hosszanti végrehajtás. Slot alatt ram Csak egyrészt csillagokkal felszerelt, ami kényelmet biztosít a rendszer működtetésekor. Az egyéb interfészek tápcsatlakozói ismerik az alsó felületet. Ezek közül nincsenek blokkok a ventilátor csatlakoztatásához; Az egyik a PCB szívében található.

A két ventilátor csatlakozó második része a tábla felső szélén található, a processzor mellett. Mindhárom négy érintkező végrehajtást végez, és a processzort megfosztják a csatlakoztatott eszköz érzékelő-azonosító típusából, valamint a H87I-Plus-on.

Előre nézve megjegyzem, hogy szerepe megegyezik a TPU-val - az egyik vrm ismerősök processzor" a Senior termékben - ZPlus. Más szavakkal, amikor használják, a rendszer összes komponenseinek automatikus gyorsításának funkciói aktiválódnak, és nem csak egy grafikus modul, amely része az Intel Haswell processzoroknak, mivel azt jelenti nevét. Ugyanakkor egy zöld vagy narancssárga LED világít rá, a kapcsoló helyzetétől függően, és - ennek eredményeként - a használt profil. Vrm ismerősök és ntmfsn.

A Vanguard B85 felülvizsgálatban már felvetettem az igazi entitását az ira arcán, ma semmi változik, mert valójában az egész átalakító a döntés teljes másolatát jelenti. Az ilyen öröklés az Otradna - abban az időben, a gyorsulás teljes skáláját panaszok nélkül végezték el.

Ismerős Arcok - Eső mossa (Ikarosz)

Napjainkban a hőmérséklet folyamatos növekedése lehetséges a hűtő láncelemekre kiosztott terület csökkenése következtében. Általánosságban elmondható, hogy számos interfész kimenetek teljes körű készletet alkotnak egy modern PC számára. Összefoglalva Megjegyzem, hogy a legegyszerűbb termék kialakításának megfontolása vrm ismerősök okoz határozottan semmilyen megjegyzést. A rendszer általános teljesítményéről szóló várható egyszerűsítések nem befolyásolhatják. Forduljunk a programkomponens figyelembevételével.

Az optimális paramétereket néhány komplex UEFI beállításra választották ki, amelyek lehetővé teszik, hogy sikeres gyorsulást szerezzen fel a felesleges kockázat nélkül.

A felhasználó következetesen megfelel az overclocking alapfogalmának, és megbízható és nem extrém gyorsulást végez a processzor és az ASUS Z77 alaplap memóriájának. Az egyszerűségért vrm ismerősök angol UEFI nyelvet használják. A hozzászólás hűvös az Overclocker webhelyén. Ez érthető, hiszen ezen az oldalon elsősorban a szálas gyorsfájlos felhasználók extrém gyorsulást végeztek. Ai Overclock tuner.

Intel Core iK teszt - felzárkózási kísérlet Erdős Márton április Core-generációval forradalmat ígér - megnéztük, valóban kapunk-e előrelépést. Hirdetés Minden szépet és jót igyekezett jó előre a felhasználók tudatába vésni az Intel a tavaszán megjelent, Ez a széria hivatott ugyanis feledtetni az elmúlt időszak elhibázott döntéseit, na és persze beérni, mit beérni, megelőzni az AMD-t. A Rocket Lake microarchitektúra valóban sok tekintetben mérföldkő, de azt csak a valós tesztek döntik el, tényleg vrm ismerősök visszaszerezni a trónt.

Az összes gyorsulással kapcsolatos művelet az AI Tweaker menüben történik az AI Overclock tuner paraméterének kézikönyvbe vrm ismerősök beállításával 1. A gyorsulás fő paramétere a processzor magfrekvenciája, kiderül, hogy ezt a frekvenciát a paraméterre szorítja - a processzor szorzót. A végső frekvencia az AI Tweaker ablak bal felső részén az 1. A BCLK frekvencia szabályozza a memória gyakoriságát, a gumiabroncs sebességét stb. A paraméter lehetséges növekedése a túlcsordulás során kicsi - a legtöbb processzor lehetővé teszi, hogy ezt a frekvenciát csak Vrm ismerősök növeljék.

Intel Core i9-11900K teszt - felzárkózási kísérlet

Bár vannak különálló minták a processzorok és alaplapok, amelyek esetében ez az érték MHz vagy annál több. Óvatos gyorsulással, figyelembe véve azt a tényt, hogy a jövőben további eszközöket telepítenek a számítógépbe, ez a paraméter ajánlott MHz-nél 1. Asus multicore enhancement. Ha ez a paraméter engedélyezve van az 1. Ha az opció ki van kapcsolva, az Intel-házirendet Turbo módra alkalmazzák. Minden konfiguráció esetében ajánlatos engedélyezni ezt az opciót engedélyezve.

A paraméter kikapcsolása akkor használható, ha a vrm ismerősök az Intel Corporation Policy segítségével gyorsulás nélkül szeretné elindítani. Turbo arány. A fejlett CPU Power Management konfigurációs menü 2.

partnervermittlung tehetséges

Visszatérünk az AI Tweaker menübe, és ellenőrizzük a szorzó értéket 1. A nagyon óvatos felhasználók számára a multiplikátor kezdeti értékét ajánlja 40 vagy vrm ismerősök nek. A nem extrém gyorsuláshoz szükséges szorzó maximális értéke általában kevesebb, mint Belső pll túlfeszültség A frekvencia belső fázisú automatikus beállításának PHF működési feszültségének növekedése lehetővé teszi a processzor mag működési frekvenciájának növelését.

Keresés nő 97400 Auto kiválasztása automatikusan hozzáadja ezt a paramétert csak a processzor kernelének növelésével egy bizonyos küszöbön keresztül. A jó processzorminták esetében ezt a paramétert az Auto 1.

flört, és megfelelnek

Megjegyezzük, hogy az alvó üzemmódból származó kimenet stabilitása befolyásolhatja ezt a paramétert az engedélyezett állapotba történő telepítésével. Ha megállapítást nyer, hogy a processzor nem gyorsul fel 4,5 GHz-ig, anélkül, hogy ezt a paramétert az engedélyezett állapotba telepítené, de a rendszer nem tudja kilépni az alvó a nők tudják odessa, az egyetlen választás a munka alacsonyabb vrm ismerősök alacsonyabb, mint A ös vagy túllépési többszörösen végzett többszörös gyorsulással ajánlott az engedélyezett telepítéshez.

A gondos gyorsulással válassza az Automatikus lehetőséget. Memóriafrekvencia Ez a paraméter az 1. Ezzel a memória frekvenciája van kiválasztva. A memóriafrekvencia megjelenik és kiválasztódik a legördülő listában. A beállított értéket az AI Tweaker menü bal felső sarkában lehet ellenőrizni.

Például az 1. Megjegyezzük, hogy az Ivy Bridge processzorok szélesebb körű memória frekvencia beállításokat, mint az előző generációs Sandy Bridge processzorokat.

A memória túllépésekor, a BCLK vrm ismerősök növelésével együtt részletesebben ellenőrizheti a memóriabusz gyakoriságát, és a lehető leghatékonyabb de lehetséges megbízhatatlan eredményeket kaphat szélsőséges gyorsítással. A túlhajtás megbízhatóan használható, ajánlott felemelni a memóriakészletek gyakoriságát legfeljebb 1 lépéssel az útlevélhez képest. A nagyobb memória sebessége enyhe vrm ismerősök ad a legtöbb programban.

Ezenkívül a rendszer stabilitása a magasabb munkaterületeken a memória gyakran nem garantálja az egyéni programokat a processzor intenzív használatával, valamint az alvó üzemmódba való átkapcsoláskor és hátra.

Egy rakás ASRock alaplap közeleg Bes vezérlővel - PROHARDVER! Alaplap hír

Javasoljuk továbbá, hogy a kiválasztott processzor ajánlott processzorának listáján szereplő memóriakészletek mellett válasszon választást, ha nem szeretné időt tölteni a rendszer stabil működésének beállítására. A MHz-es és MHz közötti működési frekvenciák látszólag optimálisak az intenzív hűtéssel, mind a processzorokkal, mind a memóriamodulokkal kombinálva.

A B is tökéletesen elég ehhez a procihoz. Ezen kívül szerintem még a VRM tér el, de erről teszteket kell nézni November 3,pm 3 Bes lapok egy kategóriával vrm ismerősök vannak általános felszereltségben, értsd kevesebb USB3. Ez nem feltétlen köthető mondjuk chipsethez vagy éppen gyártóhoz, vannak belépő Xes lapok is amiken rosszabb a VRM mindkettőnél… Audio és LAN viszont a Gigabyte lapon jobb, bár kétlem hogy az MSI-n lévő ALC az ő körítésükkel lényegesebb gyengébben szólna mint a másik. Otthoni átlagos használatra viszont a tökmindegy kategória milyen lapot veszi az ember egy bizonyos szint fölött.

A nagyobb sebességek is csökkenthetők a másodlagos paraméterek csökkentésével - memória időzítések. A gondos gyorsulás csak a processzor túllépésével kezdődik. Ezért először javasoljuk a memória memóriájának gyakoriságának útlevélértékét, például a DDR MHz-es memória deszkákhoz MHz-es készletet 3. A processzor túllépése után megpróbálhatja felemelni a memóriafrekvenciát 1 lépéssel.

TheVR Fórum

Ha a hibák a stresszvizsgálatokban jelennek meg, akkor az időzítések helyszíni wellness találkozó, a tápfeszültség például 0,05 Va VCCSA vrm ismerősök V, de jobb, ha visszatér a névleges frekvenciához. Ez szabályozza a számítógép elemeinek gyakoriságát és feszültségét a villamos energia megmentése érdekében.

Ez a telepítés csak a processzor útlevél működési gyakoriságán engedélyezhető. A paraméter túllépése, kapcsolja ki letiltva 3. Oc tuner Ha kiválasztott OKegy sor stressztesztet fog működni a rendszerindítási folyamat során, hogy automatikusan túllépje a rendszert. A végső gyorsulás a rendszer hőmérsékletétől és a használt memóriaállománytól függően változhat. Nem ajánlott felvenni, még akkor is, ha nem szeretné kézzel diszpergálni a rendszert.

Ne vrm ismerősök meg ezt az elemet, vagy válassza a Mégse 3 ábra lehetőséget. Mindezek a beállítások meg kell hagyniuk az EQUAL útleveleket és az Auto-on, ha a rendszer megbízható működéshez szeretné konfigurálni.

A fő időzítést az SPD memóriamodulok szerint kell felszerelni. MRC gyorsindítás Engedélyezze ezt az opciót engedélyezve. Ez kihagyja a memória tesztet a rendszer újraindítása során.

A rendszerindítási idő csökken. Ne feledje, hogy ha több memória ütemezést használ, és nagyfrekvenciájú modulok MHz és annál magasabbakkor ennek a beállításnak a leválasztása növelheti a rendszer stabilitását a túlcsordulás során. Amint megkapjuk a kívánt stabilitást a gyorsítás során, kapcsolja be ezt a paramétert 5. Meghatározza a memóriavezérlő késleltetését az alkalmazott memóriafrekvenciával kombinálva.

Állítsa be a jobb autót 5.

Mi a GPU lendület az alaplapon. Az ASUS F2A85-V alaplap áttekintése és tesztelése

CPU energiagazdálkodás. A menüpont ablaka az 1. Itt ellenőrizheti a processzor szorzó 41 ábra.

  1. Mi a GPU lendület az alaplapon. Az ASUS F2AV alaplap áttekintése és tesztelése
  2. Odessa társkereső iroda
  3. Kislemez dagonyázik

A Speciális A gyors processzor áttéréssel a fogyasztás megnövekedett fogyasztásának intenzív működési módjával való áttérés esetén a feszültség hirtelen csökken az álló állapothoz képest. A megnövekedett LLC értékek növelik a processzor tápfeszültségét, és csökkentik a processzor tápfeszültség-lehívását, amikor az energiafogyasztás sietett. Egyes felhasználók inkább magasabb LLC értékeket vrm ismerősök, bár ez kisebb mértékben befolyásolja a lehívást.

Telepítse a magasra 7. VRM terjedési spektrum Ha ez a vrm ismerősök be van kapcsolva 7. Ennek a paraméternek a befogadását csak az útlevél-frekvencián kell használni, mivel a jelek modulációja csökkentheti a tápegység átmeneti jellemzőit, és áramellátás instabilitást okozhat. Telepítés letiltva 7. CPU feszültség. Kétféleképpen figyelhetjük meg a processzor kernel feszültségét: offset mód 8. A kézi üzemmód mindig változatlan statikus feszültségszintet biztosít a vrm ismerősök. Ez az üzemmód röviden használható a processzor tesztelése során.

Az Offset Mode mód lehetővé teszi a processzor számára, hogy a terhelési és működési frekvenciától függően beállítsa a feszültséget. A tápfeszültségszint növeli a processzor szorzási együtthatójának multiplikátor növelésével.

kislemez hof saale

Ezért a legmegfelelőbb 41x vagy 39x alacsony multiptikai koefficienssel kezdődik, és egy lépéssel emelje fel az egyes emelők stabilitási tesztjét. Töltse be a processzort a Linx program segítségével történő számításokkal, és ellenőrizze a processzor feszültséget a CPU-Z segítségével. Ha a feszültségszint nagyon magas, akkor csökkentheti a feszültséget az UEFI negatív elmozdulásával. Például, ha a teljes tápfeszültség szorzót 41x kiderült, hogy 1,35 V, tudtuk csökkenteni, hogy 1,30 V, alkalmazása negatív elmozdulás értékben 0,05 V.

Ne feledje, hogy a kb. Például, ha az alapértelmezett beállításokat a üresjárati processzor egy multiplikátor egyenlő 16x 1. Ezért, ha csökkenti a vrm ismerősök az offset feszültség túl nagy processzorával, akkor a pillanat akkor fog jönni, amikor a tétlenfeszültség olyan kicsi lesz, ami a vrm ismerősök adagolásához vezet.

Nemlineáris megfelelés mérlegek. Ez a VID egyik jellemzője, amely lehetővé teszi a processzor számára, hogy vrm ismerősök működési frekvenciát, az áramot és a hőmérsékletetől függően különböző feszültséget kérjen. Például egy pozitív CPU offset feszültség 0,05, 1,35 v feszültség csak 1, V-ra emelkedhet.

nantes társkereső iroda

A borostyán híd processzorok esetében a legtöbb minta várhatóan 4,1 GHz-es frekvencián működik levegőhűtéssel. A nagyobb gyorsulás azonban lehetséges teljes terhelés A processzor ez a processzor hőmérsékletének növekedéséhez vezet. A hőmérséklet szabályozásához futtassa a RealTemp programot. DRAM feszültség.

Egy rakás ASRock alaplap közeleg B550-es vezérlővel

Telepítse a feszültséget a memóriamodulokra az útlevéladatoknak megfelelően. Ez általában körülbelül 1,5 V. Alapértelmezés szerint - Auto 8. VCCSA feszültség. A paraméter beállítja a rendszer ágens feszültségét. Az Auto-nál hagyhatja a gyorsulást 8. Gyorsításunkhoz - Auto 8. A szokásos paraméterértékek körülbelül 1,8 V-ot jelentenek.

Джизирак знал, что стоит на рубеже двух эпох: он уже повсюду чувствовал убыстряющийся пульс человечества. Предстояло, конечно, столкнуться с гигантскими проблемами, но Диаспар пойдет на .

A feszültség növekedésével növelheti a processzor tényezőjét, és növelheti a MHz-es vrm ismerősök gyakoriságát, mert A névleges feszültség enyhe feleslege segíthet a rendszer stabilitásának. PCH feszültség. Elhagyhatja az alapértelmezett automatikus értékeket egy kis gyorsításhoz 8. A mai napig nem mutatott szignifikáns kapcsolatot a feszültség között az alaplap chipjén és más feszültségein. Javasoljuk, hogy a paramétert lejátszották 9.