Tindertől a sadhenig

Zsidók társkereső

zsidók társkereső egyetlen párt wiesbaden

Shalom: új társkereső applikáció készült zsidóknak Közzétéve: Fejlesztő csapatukban nincsenek zsidók. Mégis, a legfrissebb, zsidók számára készített társkereső alkalmazás az ő kezük munkáját dicséri. A Shalom nevet viselő applikáció a ben megalkotott Dil Mil weboldal mintájára működik. Sikerességét jól mutatja, hogy már 5 párt hoztak össze és átlagosan naponta egy házaspár nekik köszönhetően mondja ki a — remélhetőleg — boldogító zsidók társkereső.

zsidók társkereső vízöntő nő egyetlen horoszkóp

Mindkét közösség tagjai összetartóak és tehetségesek, továbbá mind a képzettségük, mind az anyagi helyzetük az amerikai átlag fölé helyezi őket. Ezért véltük úgy, hogy ami jól működik a dél-ázsiai embereknél, az a zsidók esetén is bizonyosan beválik majd.

  • Társközvetítés régen[ szerkesztés ] Számos kultúrában a párközvetítő komoly, professzionális munkát végzett.
  • Zsidó társkeresés az interneten Új Élet -
  • Zsidó párt keres, mert… a zsidó családot, zsidó gyerekeket szeretne b vonzódik a zsidókhoz c legalább a nácikat kerülné.
  • Randitól a hüpéig – fincsi zsidó társkereső | Mazsihisz
  • Tindertől a sadhenig | Szombat Online
  • Как долго сияла она среди своих потухших соседей, тщетно ожидая момента, чтобы направить чьи-нибудь шаги, пока наконец Ярлан Зей не закрыл движущиеся пути и не отгородил Диаспар от мира.
  • Zsidó - Társkeresés

Az új terméket úgy pozícionálták, hogy stílusában az inkább könnyed kalandok létrejöttét elősegítő Tinder és a házasságorientált Match.

Kísérleti verzióját 15 felhasználó töltötte le.

zsidók társkereső egyetlen lakás bochum werne

Fontos volt az is, hogy a termék korszerű és felhasználóbarát legyen a fiatal generáció számára is, akik éppen zsidók társkereső párválasztással zsidók társkereső elfoglalva. A Shalom applikációt a fejlett technológia és a felhasznált adatmennyiség nagysága különbözteti meg az új münster tudják neves versenytársaktól, mint a Zsidók társkereső, JSwipe vagy SawYouAtSinai.

A hagyományos társkereső szolgáltatások általában lakóhely, testmagasság, életkor és ezekhez hasonló kategóriák szerint szűrik a találatokat, így a felkínált partnerjelöltek jelentős része nem igazán felel meg az elvárásoknak.

Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.

A Shalom ezzel szemben olyan algoritmust használ, mely a felhasználó zsidók társkereső és viselkedését figyeli és így képes a kereső igényeihez jobban illő társat ajánlani. Azon dolgozunk, hogy az algoritmus olyan embereket hozzon össze, akiknek esélye van arra, hogy végül össze is házasodjanak.

Az applikáció nem csak a közölt adatokat veszi figyelembe, hanem felhasználja a közösségi médiában található információkat és figyeli a felhasználók viselkedését is, például, hogy miként kommunikálnak a többi felhasználóval. A végeredmény egy olyan adathalmaz, amely pontosan megmutatja az illető valódi személyiségét.

Oberlander Gitty esküvője

Az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy a társkeresők integrálják profiljukba a más közösségi médiában, például a LinkedInen, vagy az Instagramon fenntartott profiljaikat, így részletesebb képet mutathatnak magukról. Az applikáció letölthető mind az Android, mind az IOS rendszerű okostelefonokra és használható a Facebookon keresztül is, ahol egy robot által feltett kérdésekre kell válaszolni.

zsidók társkereső találkozó nő, kapcsolati elefántcsontpart